Mit tegyek a tesóm és a családom ellen?
Figyelt kérdés
Szóval az van, hogy a családba nem nagyon szoktunk vitatkozni, családom úgy tudja, hogy tesómmal jóba vagyunk, pedig én ki nem állhatom. Legtöbb családba az van, hogy a szülők a fiatalabb gyereknek adnak igazat (én vagyok a fiatalabb), de nálunk a bátyámnak adnak igazat a szüleim minden egyes pillanatban. Ez miért lehet? Nagyon kicsi koromban szemtelen voltam, attól is lehet, hogy engem mai napig "rossz"nak neveznek, amikor ezen próbálok mindig és mindig csak javítani.2020. jún. 2. 18:24
2/3 anonim válasza:
Talán csak a féltékenység miatt látod így.
Gyanítom fiatal vagy, ha úgy véled a szülő aszerint ad a gyerekének igazat, hogy ő a fiatalabbik.
A kisebbeket jobban féltik, ez igaz. De az idősebbeket is pont ugyanúgy féltették amikor kisebbek voltak.
Lényeg a lényeg, ok nélkül nem fognak csak úgy a bátyádnak igazat adni a szüleid.
3/3 anonim válasza:
Ellenük ne tegyél semmit, értük azonban sokkal érdemesebb tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!