A húgommal mit lehetne tenni? Hogyan lehetne rávenni arra, hogy csináljon valamit és tanuljon?
Hű, nekem nagyon böki a szemem, hogy te miatta nem tudod feldolgozni a szüleitek halálát.
Felnőtt nő vagy, ő egy gyerek. És tőle elvárod, hogy tökéletesen alkalmazkodjon.
Hű, nekem nagyon böki a szemem, hogy te miatta nem tudod feldolgozni a szüleitek halálát.
Felnőtt nő vagy, ő egy gyerek. És tőle elvárod, hogy tökéletesen alkalmazkodjon.
Igen? Tényleg? Próbálj te úgy feldolgozni a szüleid halálát, hogy a kishúgod szemtelen veled, visszabeszél, nem tanul, és engem b.asztak le (már bocsánat a kifejezésért) a tanárai, hogy nem tanul, amikor ő azt hazudja, hogy digitális órán van, pedig csak zenét hallgat, kijátszik téged, amikor csak teheti, kiküldenek egy értesítőt arról, hogy nem vesz részt az órákon, a leckét nem csinálja meg, leülsz vele és elbeszélgetsz vele vagy százszor, de ő nagy ívben lekakkantja a mondandódat, látod, hogy segítség kell neki, de nem hagyja, hogy segítsenek neki, de EMELLETT MÉG OTT VAN A SAJÁT GYEREKED, akivel igen is törődnöd kell, játszani vele és odafigyelni rá, és nem szaarhatod le nagy ívben, viszed a háztartást, se éjjeled nincs, se nappalod, és aludni nem tudsz már az idegeskedéstől.
Próbáld meg. Megnézném meddig bírod.
És ha bekemenyitesz?
Amíg órája van ott ülsz mellette?
Az anyukám nevelte fel az ikertestvére testvére két, árván maradt gyerekét a három sajátja mellett. Soha nem hivatkozott arra, hogy miattuk nem tudja fedolgozni a halálát.
Süt a szavaidból, hogy teher, és nem is akarod. Hidd el, neki is jobb lenne olyannál, aki szereti.
Az anyukám nevelte fel az ikertestvére testvére két, árván maradt gyerekét a három sajátja mellett. Soha nem hivatkozott arra, hogy miattuk nem tudja fedolgozni a halálát.
- Azért, mert anyukád nem mondta, még érezhetett úgy. Egyébként meg ha valaki a testvérét veszíti el, az más, mintha egyszerre mindkettő szülőjét.
Süt a szavaidból, hogy teher, és nem is akarod. Hidd el, neki is jobb lenne olyannál, aki szereti.
- Igen, tehernek érzem, mert nem az én gyermekem és miatta igen hátrébb szorul a saját gyermekem. Ettől függetlenül szeretem, mert a testvérem és szeretni is fogom. És attól, mert anyád esetleg soha nem mondta, hogy tehernek érzi őket, attól még érezhette őket tehernek, csak nem mondta ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!