Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Hogyan lehet elkerülni az...

Hogyan lehet elkerülni az ordítást?

Figyelt kérdés
Tesóm minden reggel ordít velünk mire elindulunk otthonról. Szerinte életképtelenség, ha nem tudom bepakolni a kajámat és a ruhámat előszedni.Melós ruhában megyek a gyakorlati helyig gyalog és haza is. A párja is reggel indul Kb velem egy időben. Minden reggel kb üvölt valamiért.

2020. máj. 29. 08:36
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Általában van agya az embernek, és gondolkodik, kiszűri az ilyen szánalmas dolgokat.
2020. máj. 29. 09:52
 32/42 anonim ***** válasza:
91%

"De azt nem értem nem ezt tanultuk otthon. Apámat anyám mindig kiszolgálta. Itt nem így van. Van amikor a párja főz. Akkor meg nem az van, hogy azt visszük tovább amit otthon látunk?"

Jó poén, csak több dolog sem stimmel.

1) Abban az időben a férfiak általában dolgoztak a nők pedig a háztartást vezették.

2) A nővéred nem a feleséged.

3) Elég egyoldalú elvárni, hogy ők megegyenek neked mindent, te pedig semmit.

2020. máj. 29. 10:01
 33/42 anonim ***** válasza:
100%

"De azt nem értem nem ezt tanultuk otthon. Apámat anyám mindig kiszolgálta. Itt nem így van. Van amikor a párja főz. Akkor meg nem az van, hogy azt visszük tovább amit otthon látunk?"

Jaaajj a párom szüleinél is ez van, amikor átmegyünk pl ebédre akkor mindig látom hogy hogyha valami nincs előtte ami kéne neki akkor azt nem kéri vagy elmegy érte hanem beszól :D

Amúgy ez nagyon nem normális, attól mert a szüleid ezt csinálták. Mi se így csináljuk a párommal és úgy látszik a tesódék se. Szerintem jobban jársz ha ezt te is elfelejted mert ha lesz egy barátnőd akkor nem hiszem hogy tűrni fogja. Én is amikor ott vagyunk akkor érzem hogy fel tudnék robbani amikor ezt csinálja a feleségével.

22/L

2020. máj. 29. 10:02
 34/42 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj, azt tudod, hogy a tesód nem köteles eltartani téged? Baromi rendesek, hogy náluk lakhatsz, főz, mos rád. És te kiakadsz, hogy taknyos kölyökként nem nyalja ki a feneked?

De a konkrét kérdésre a válasz: azzal tudod elkerülni az ordítozást, ha reggel előveszed te a ruhád, bepakolod magadnak a kaját. Délután pedig segítesz, ahol tudsz (takarítás, mosogatás, fűnyírás, stb.). Tehát úgy viselkedsz, mint egy szakmunkás tanuló, nem úgy, mint egy óvodás.

2020. máj. 29. 10:06
 35/42 anonim ***** válasza:
100%

Te nem azt szeretnéd, hogy segítsen neked, hanem azt, hogy megcsinálja helyetted!

Nagy különbség!

2020. máj. 29. 10:25
 36/42 anonim ***** válasza:
100%

🤦🏼‍♀️ Uram ments meg!!!

És a jövö az ilyenek kezében van!

Mi lesz kèsöbb ezzel a rengeteg, egyedül életképtelen fiatallal, ha felnönek?Találnak majd tényleg egy pancsert, aki még a kaját is megrágja helyettük?

Jézus szíve!!

Kérdezö! Borzalmas rosszul fogod fel ezt a helyzetet! Nagyon sz@r példàt mutattak a szüleid! Miért nem lehet segíteni egymásnak? Komolyan mondom szánalmas a szöveged! 😞

2020. máj. 29. 10:28
 37/42 anonim ***** válasza:
100%
Nem foghatod a szüleidtől látott példára a hülyeségeidet, rengetegen nőttünk fel úgy, hogy azt láttuk otthon, amit te is, de ahogy az egyik válaszoló is írta előttem, az embernek azért van agya, hogy használja. Hárman vagyunk tesók (én nő vagyok, 2 öcsém van), mi is azt láttuk otthon, hogy a család nőtagjai megszakadnak a munka-háztartás-gyereknevelés-uruk kiszolgálása dologban, de mindannyian tudjuk hogy nem volt oké. Én sem lettem cseléd, tesóim sem életképtelen barmok, akik a párjuktól várják, hogy töröljék a popójukat. Férjem is így nőtt fel, és ő is normális ember lett, sose várta, hogy kiszolgáljam, mondjuk akkor nem lenne a férjem... Tudd kiszűrni a rossz példát, ne legyen belőled olyan "felnőtt", akinek ki kell készítenie a ruháját reggelre, mert nem tudja hol a szekrény... (true story, papám nem tudta)
2020. máj. 29. 10:38
 38/42 anonim ***** válasza:
100%

Te magasságos!! Őszinte részvétem előre is annak a lánynak, aki véletlen összejön veled. 🤦🏼‍♀️

Te szimplán nem vagy normális. A tesódéknál laksz, eltartanak, főz, mos, takarít rád, neked meg az a legnagyobb bajod, hogy nem pakolj el neked??! Pofátlan, hálátlan hülyegyerek vagy. Döbbenet. Esetleg ne rágja meg helyetted? Nehogy már szegénykém túl legyél terhelve. A fenekedet is ki kell törölje helyetted? Hisz "ő a Nő". Fuu te.. Szánalmas vagy. Tesód helyében már vagy pofánvertelek volna vagy kib*asztalak volna, hogy a lábad nem éri a földet. Bérelj fel magadnak hazicseledet, neked az kell!🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

2020. máj. 29. 10:42
 39/42 anonim ***** válasza:
15%

"Abban az időben a férfiak általában dolgoztak a nők pedig a háztartást vezették."

Ezt hány száz évig fogjátok még mondogatni? Szerinted aki most nincs 18 éves, annak az anyja élt már 1945 előtt? :D

2020. máj. 29. 11:06
 40/42 anonim ***** válasza:
79%

"Ezt hány száz évig fogjátok még mondogatni? Szerinted aki most nincs 18 éves, annak az anyja élt már 1945 előtt? :D"

Nem tudom észrevetted-e, de országunkban sokáig létezett ez a jelenség. Most is ismerek ilyet. De ha úgy jobban tetszik, akkor vagy háztartást vezetett vagy cseléd volt. Viszont manapság egyre kevésbé szeretnek a nők önként egy kiszolgáltatott cseléd szerepében tetszelegni.

2020. máj. 29. 11:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!