Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Hogyan lehet elkerülni az...

Hogyan lehet elkerülni az ordítást?

Figyelt kérdés
Tesóm minden reggel ordít velünk mire elindulunk otthonról. Szerinte életképtelenség, ha nem tudom bepakolni a kajámat és a ruhámat előszedni.Melós ruhában megyek a gyakorlati helyig gyalog és haza is. A párja is reggel indul Kb velem egy időben. Minden reggel kb üvölt valamiért.

2020. máj. 29. 08:36
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
97%

Ok, a gyakorlati oktatós résznél lett 1000%, hogy ez kamu. Ráadásul a gyengébbik, undorítóan csak provokálásra menő fajtából.

Húzz innen, idióta.

2020. máj. 29. 09:33
 22/42 anonim ***** válasza:
100%

#18: És? Ez mit befolyásol? Miért megerőltető szedni magadnak?

Apám is ilyen volt, még tányérban is elé kellett tenni a kaját.

Aztán amikor egyszer anyu kórházba került, elmentem hozzá, megfőztem, elmosogattam, elmentem boltba (nehezen járt).

Aztán közöltem vele, hogy kaja a gázon, evőeszköz a fiókban, kenyér a tartóban.

És jé, megtalálta, nem halt éhen!

2020. máj. 29. 09:33
 23/42 anonim ***** válasza:
100%
Ja, és még el is tartanak. Akkor főleg fogd be a kis szádat, és nem hogy ne szolgáltasd ki magad, de segíts is abban, amiben tudsz!
2020. máj. 29. 09:34
 24/42 A kérdező kommentje:
Oké. Akkor én vagyok a hülye mert szeretném, ha segítenének.
2020. máj. 29. 09:35
 25/42 anonim ***** válasza:
94%
Náluk élsz és még követelőzöl is? Neked aztán van bőr az arcodon. Mondjuk a testvéred párját sem értem,hogy miért nem rakott téged idáig helyre... Neked inkàbb meghúznod kéne magad mielött még az utcán találod magad.
2020. máj. 29. 09:37
 26/42 anonim ***** válasza:
100%
Az nem elég segítség, hogy megfőzi azt a kaját, amit neked csak el kéne tenned?
2020. máj. 29. 09:38
 27/42 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy csecsemő, van két kezed, pakolj már össze magadnak könyörgöm. Ilyen életképtelen ingyenélő testvérem lenne én is ordítanék.
2020. máj. 29. 09:38
 28/42 anonim ***** válasza:
95%
:DDDDDD
2020. máj. 29. 09:42
 29/42 anonim ***** válasza:
100%

"Oké. Akkor én vagyok a hülye mert szeretném, ha segítenének."

Ott élhetsz náluk, mindig főz neked és neked az a legnagyobb problémád hogy neked kéne bepakolni :D Neki akár órák mennek el a napjából a főzés miatt, neked 5 perc lenne bepakolni de tényleg nem segít, micsoda szemét tesód van :D Akkor cseréljetek, te főzöl és ő bepakol neked ahhoz mit szólnál?

Ne legyél ennyire életképtelen könyörgöm és legyen ez a legnagyobb problémád a mindennapokban.

2020. máj. 29. 09:44
 30/42 A kérdező kommentje:
De azt nem értem nem ezt tanultuk otthon. Apámat anyám mindig kiszolgálta. Itt nem így van. Van amikor a párja főz. Akkor meg nem az van, hogy azt visszük tovább amit otthon látunk?
2020. máj. 29. 09:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!