Hogyan lehet elkerülni az ordítást?
Figyelt kérdés
Tesóm minden reggel ordít velünk mire elindulunk otthonról. Szerinte életképtelenség, ha nem tudom bepakolni a kajámat és a ruhámat előszedni.Melós ruhában megyek a gyakorlati helyig gyalog és haza is. A párja is reggel indul Kb velem egy időben. Minden reggel kb üvölt valamiért.2020. máj. 29. 08:36
1/42 anonim válasza:
Hát pakold be a kajádat, és szedd elő a ruhádat. Nem nehéz.
2/42 A kérdező kommentje:
De ha tesóm amúgy is otthon van és ő is főz meddig tart neki belerakni a dobozba?
2020. máj. 29. 08:41
3/42 anonim válasza:
És neked meddig tart hogy ne szolgáltasd ki magad mint egy pisis kölök? Nem a csicskád a tesód.
4/42 A kérdező kommentje:
Nem arról van szó. Ő a nő és simán meg tudja csinálni.
2020. máj. 29. 08:46
5/42 anonim válasza:
Te meg simán lehetsz felnőtt és gondoskodhatsz magadról. Ő a nő? Te meg férfi attól, hogy életképtelen vagy? Minket égetsz az ilyen ovis viselkedéssel.
6/42 anonim válasza:
De, erről van szó Tanuld meg még most: a nő meg egyenlő a cseléddel Kapásból gondoltam hogy valami elkényeztetett fiú lehetsz, azok ilyen idegesítőek. "mer a nő majd megcsinálja" Szánalmas. Nem elég hogy főznek rád, még a kész kaját is lusta vagy eltenni. És csodálod hogy üvölt veled?
7/42 anonim válasza:
Nem hittem volna hogy ennyire primitíven gondolkodó fiúcskák vannak még.Nagyon gáz egy fiataltól.
8/42 anonim válasza:
A nővérednek miért éri meg ordibálni egyébként? Miért áll bele ebbe mindig, akár a saját nyugalma árán is?
Ezzel együtt, ha te is többet tennél azért, hogy ellásd magad, akkor neki sem kellene veled vesződnie, és ezért minden reggel konfliktust produkálni veled, amiben nyilván ő győz, mert ő csinál meg mindent.
Szerintem elismerést akar kicsikarni.
Mi lenne, ha megköszönnéd neki, amikor bepakolja a kajádat?
9/42 anonim válasza:
Mégis milyen duma az,hogy ő a nő és simán megtudja csinálni??? Nem a cseléded,hogy bármit is helyetted csináljon. Èn a tesód helyébe egy fűszálat se tennék neked keresztbe. Mehetnél kaja és minden nélkül dolgozni.
10/42 A kérdező kommentje:
Miért kellene megköszönni? Megfőz? meg. Akkor belerakni se nagy ördöngősség. Ha megcsinálná nem lenne gond. Ma aszt mondta, hogy fogyatékosként ne tanuljak fizikát. Már szóba hozta, hogy a következő tanévem nem itt lesz. ha nem találok valamit segíteni kell nem üvölteni.
2020. máj. 29. 09:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!