Hogyan lehet elkerülni az ordítást?
Aztán akkor mi lenne ha nem főzne meg? Nem kötelessége. Segíteni kell? Miért is kellene? Fogyatékos vagy? Vagy miért szorulsz segítségre? Azért mert neked ez jár? Hát nem jár. Inkább köszönd meg. Még nem tudod milyen az amikor mindent magadnak kell csinálnod mert nem nyalja senki fényesre a valagad. De ha így folytatod elég könnyen megtapasztalhatod.
Csak képzeld el, hogy milyen lenne ha mindent magadnak kellene csinálni. Főzés, mosogatás, pakolás, mosás, takarítás, bevásárlás. Aztán ezt mind vond le a szabad idődből. Na ez az alap. Ebből indulj ki. És amit ebből megcsinál helyetted valaki azt köszönd szépen meg. Mert ez egy felnőttnek nem "jár" max egy pisis kölyöknek aki egyedül maga alá sz*rik és sirdogál a sarokban.
Hány éves vagy, hogy számon kérik azt aki ellát? Feltételezem, hogy 14 felett, ha már gyakorlati oktatód van.
Én szépen elmondtam volna az oktatódnak, hogy elmehet a búsba...nem óvodába jársz.
Egyébként fűzzed még a sztorit..ez kamu.ilyen nincs
Inkább köszönd meg, hogy főz rád, és elmosogat utána.
Gondolom, mos is, meg takarít is, hiszen úgyis mos, akkor semmiből nem áll a te ruháidat is betenni a gépbe. Úgyis otthon van...
Igen, de ettől nem válik a cselédeddé. Egyszer-kétszer akár megfőzhetnél helyette.
Egyébként náluk élsz? Lakbért, rezsit fizetsz? Kaja rádeső részét állod? Vagy ő tart el?
Te vagy egy troll vagy vagy nagyon h*lye. :D
Én még csak nem is főznék rád, nemhogy elpakolni... Pakolj magadnak, te szerencsétlen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!