Mit csináljak, ha a nővérem puszta jelenléte is irritál?
Jelentsd fel, ha olyat tesz, ami törvénybe ütköző.
"nincs máshova mennem,max a híd alá.Sajnos én nem milliárdos meg milliomos családba születtem,hanem egy trágyadombba"
Nem csak a milliomosok költözhetnek el otthonról. Felvehetsz hitelt pl., és a saját lábadra állhatsz, ha annyira rossz otthon. A kérdés az, hogy tényleg annyira rossz-e, hogy a szabadulás érdekében tenni is hajlandó vagy érte, vagy annyira azért mégsem...
Nem lehet, hogy ő is hasonló okok miatt lakik ott? Nem mellesleg ugyanolyan jogokkal, mint te...
A többi mar egyéni szociális probléma sajnos, mert mint mondom, ugyanannyi joga van ott lenni, mint neked. Szar ügy, én megértelek valahol, de ez van, nem rossz indulatból mondom. Többgyerekes szülőként baromi nehéz megoldani, hogy egyik gyerek se kezdjen olyat érezni, biztos a testvérét jobban szeretik. (Bár sok helyen amúgy tényleg...)
Ha megint csesztet akkorát üvölts rá, hogy még te is besz*rj! Nagyon nehéz lesz de legyél határozott és ne tűrj. Kiabálj vele és ne hagyd magad. Menj oda és üvölts a pofájába. Ismerős a helyzet és szarok a pontozásra, ha ehhez egy kis bátorításra van szükség készíts be valami piát. Akármilyen töményet, majd bekapsz két felest és könnyebb lesz. Én az igazságtalanságra nagyon ugrok és ha ilyenkor van bennem egy löket akkor tudok veszekedni. Egyébként pedig nagyon is pacifista vagyok, a végletekig tűrök.
Azért csinálja mert egy állat, és elvezi hogy megteheti. Sosem fogja abbahagyni. Ha nem bírod tovább pofozd fel de akkorát adjál neki hogy még neked is fájjon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!