Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Megteheti ezt? A testveremmel...

Megteheti ezt? A testveremmel és az élettarsával lakom. Lassan két éve. Nehezen jővök vele. Középiskolás fiú vagyok. Tesòm tart el engem is es a barátját is. Egyik nap ideges volt es azt mondta kiba. A ha nem lesz munkahelye. Engem is csak legyek 18.

Figyelt kérdés
Megteheti ezt!? Nem akarok anyammal élni. Ahol most élek az teljesen tesomé.Miért emeli fel rögtőn a hangjàt? Sok mindent máskent csinálok mit ő. Ecettel takaritok ő vegyszerrel. Mikor őrjöng majdnem olyan félelmetes mint fater.
2020. márc. 11. 07:34
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/89 anonim ***** válasza:
100%

Csak nagyjából átfutottam.

1. Ha tesód már januárban is orditozott, lehet a töketlen palija miatt volt ideges.

2. 40/N vagyok, mindenki a kérdezot osztja. Elég ×@r dolog ám a lánytestvérnek, hogy a töketlen, élősködő pasiját is el kell tartania. Akihez mégis kötődik.

Aki mostmár dolgozik. Vettem.

3. Kérdező , jelenlehi helyzetben rengeteg ember vesziti el az állásat. Tesod iszonyat ideges hogy mibol fogtok megélni. Ennyi a gond. Pont.

Egy nőnek ilyenkor az egyetlen problèmája az anyagi bizonytalanság, a félelem, hogy mi a bajbol fog kaját tenni az asztalra.

Nem téged utál.

2020. ápr. 12. 12:41
 72/89 anonim ***** válasza:
100%
Próbáld tesód helyébe képzelni magadat. Magához vett ami nagyon rendes tőle. Mindenkinek segíteni próbál de képzeld ez a helyzet rohadt nehéz. Gondolom még ő is fiatal és nincs ideje semmire, teljeaen normális, hogy kikészül időnként és epp ordítozással vezeti le a feszültséget. Nem utál téged éa kidobni sem fog szerintem. Értem, hogy zavar az ordítozás de ha esetleg megpróbálnád megérteni és segíteni neki, úfy ahogy ő szeretné nem ahogy te látod jónak talán javítana a viszonyotokon. A zseblénzedet legalább. Megkereshetnéd te. Sőt haza is adhatnál ha vállalnál valami munkát
2020. ápr. 14. 20:04
 73/89 anonim ***** válasza:
4%
" 72 te még a családi pótlékot is sajnálsz egy 17 éves gyerektől?
2020. ápr. 14. 21:52
 74/89 anonim ***** válasza:
100%

Légy hálás a testvérednek, hogy befogadott, etet, itat (alighanem ruházni is fog).

Neked kötelességed alkalmazni az ő elvárásaihoz! Semmit, de semmit ne tegyél, ami az ő elvárásaival ellenkezik.

Mindenkinek igaza van a válaszolók közül, akik arra figyelmeztettek, hogy különutas cselekedetteiddel ne húzd még jobban az agyát, hiszen éppen elég gondja van (szerencsére most már talán csak veled, hiszen a párja dolgozik).

Az osztályfőnököd lehetőségeit már mások megírták.

Ne akarj mindent (más lakásában) úgy tenni, ami neked tetszik, de a tulajdonosnak nem!

Ha megváltozol (úgy, ahogyan a válaszolók ajánlják), bizonyára rendbe jön a viszonyod a nővéreddel is.

Ehhez kívánok sok sikert!

2020. ápr. 24. 15:55
 75/89 anonim ***** válasza:
100%

Én annyit nem értek, hogy anyja meg az apja miért nem fizetnek a nővérnek gyerektartást?

A többit már leírták előttem.

2020. ápr. 24. 18:44
 76/89 anonim ***** válasza:
100%
Te hány éves vagy, a nővéred hány éves?
2020. ápr. 24. 19:29
 77/89 A kérdező kommentje:
16 vagyok. A nővérem 38 a barátja 32.
2020. ápr. 24. 21:13
 78/89 A kérdező kommentje:
Azért nem fizetnek, mertanyának nicsen miből. Ezért adja nekem a családit. Apat meg nem érdekli.
2020. ápr. 24. 21:14
 79/89 anonim ***** válasza:
88%

Gondolom hogy a nővéred is lelkisérült mert őt is a szüleid nevelték föl. Ennek ellenére segíteni akar neked mert szeret, és kiragadott téged abból a rossz közegből. Ő sem tökéletes, de jót akar neked. Többe kerül az eltartásod mint a családi pótlék, szóval érted is dolgozik. Nyilván nem tökéletes ő se. Ha jól gondolom, nincs gyereke. A barátja egy naplopó akinek ő kell hogy munkát szerezzen. Biztos nehéz néha a nővéreddel mert elveszti a türelmét. De így is nagyon sokat köszönhetsz neki.

Nem könnyű most az életed. Próbáld kijárni az iskolát, erre koncentrálj. Próbáld meglátni az élet szépségeit amiben tudod.

2020. ápr. 24. 21:34
 80/89 A kérdező kommentje:
Őt a nagyi és a nevelőszülők nevelték. Neki más az apja. Nincs gyereke tényleg. A családi pótlékot nekem adja anya. Nem anyagi a gond, hanem a hülye házimunka. Most is egyedül csinálta. Az élettársa már dolgozik, de szerintem nem ez a gond. Az a gond, hogy nem tudunk megegyezni. Idegesít, hogy nem olyan mint anya. Gyorsan csinál mindent gépekkel.
2020. ápr. 25. 00:46
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!