Megteheti ezt? A testveremmel és az élettarsával lakom. Lassan két éve. Nehezen jővök vele. Középiskolás fiú vagyok. Tesòm tart el engem is es a barátját is. Egyik nap ideges volt es azt mondta kiba. A ha nem lesz munkahelye. Engem is csak legyek 18.
Csak nagyjából átfutottam.
1. Ha tesód már januárban is orditozott, lehet a töketlen palija miatt volt ideges.
2. 40/N vagyok, mindenki a kérdezot osztja. Elég ×@r dolog ám a lánytestvérnek, hogy a töketlen, élősködő pasiját is el kell tartania. Akihez mégis kötődik.
Aki mostmár dolgozik. Vettem.
3. Kérdező , jelenlehi helyzetben rengeteg ember vesziti el az állásat. Tesod iszonyat ideges hogy mibol fogtok megélni. Ennyi a gond. Pont.
Egy nőnek ilyenkor az egyetlen problèmája az anyagi bizonytalanság, a félelem, hogy mi a bajbol fog kaját tenni az asztalra.
Nem téged utál.
Légy hálás a testvérednek, hogy befogadott, etet, itat (alighanem ruházni is fog).
Neked kötelességed alkalmazni az ő elvárásaihoz! Semmit, de semmit ne tegyél, ami az ő elvárásaival ellenkezik.
Mindenkinek igaza van a válaszolók közül, akik arra figyelmeztettek, hogy különutas cselekedetteiddel ne húzd még jobban az agyát, hiszen éppen elég gondja van (szerencsére most már talán csak veled, hiszen a párja dolgozik).
Az osztályfőnököd lehetőségeit már mások megírták.
Ne akarj mindent (más lakásában) úgy tenni, ami neked tetszik, de a tulajdonosnak nem!
Ha megváltozol (úgy, ahogyan a válaszolók ajánlják), bizonyára rendbe jön a viszonyod a nővéreddel is.
Ehhez kívánok sok sikert!
Én annyit nem értek, hogy anyja meg az apja miért nem fizetnek a nővérnek gyerektartást?
A többit már leírták előttem.
Gondolom hogy a nővéred is lelkisérült mert őt is a szüleid nevelték föl. Ennek ellenére segíteni akar neked mert szeret, és kiragadott téged abból a rossz közegből. Ő sem tökéletes, de jót akar neked. Többe kerül az eltartásod mint a családi pótlék, szóval érted is dolgozik. Nyilván nem tökéletes ő se. Ha jól gondolom, nincs gyereke. A barátja egy naplopó akinek ő kell hogy munkát szerezzen. Biztos nehéz néha a nővéreddel mert elveszti a türelmét. De így is nagyon sokat köszönhetsz neki.
Nem könnyű most az életed. Próbáld kijárni az iskolát, erre koncentrálj. Próbáld meglátni az élet szépségeit amiben tudod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!