Megteheti ezt? A testveremmel és az élettarsával lakom. Lassan két éve. Nehezen jővök vele. Középiskolás fiú vagyok. Tesòm tart el engem is es a barátját is. Egyik nap ideges volt es azt mondta kiba. A ha nem lesz munkahelye. Engem is csak legyek 18.
Persze,hogy megteheti.
Becsüld meg, nem sokan tartanák el a testvérüket úgy,hogy az anyuka él és virul.
Legalábbis én a tesód helyében minimum gyerektartást kérnék anyádtól, ha pedig nem ad,akkor nem tartanálak el. Nem a testvér dolga,hogy a gyereket eltartsa,nevelje, hanem a szülőké. Én ennél idegesebb is lennék, ha hirtelen egy gyerek és az azzal járó felelősség szakadna a nyakamba pedig nem akartam. Ráadásul ott van még neki a párja, akinek büdös a munka. Nehéz élete lehet tesódnak.
Menj el diákmunkára, próbálj nrki besegíteni, bevásárolni otthonra. Én már végig dolgoztam a középiskolát diákmunkán, havi 30-60 ezer mindig volt belőle, nyáron 100 is. Szinte mindegyik osztálytársam dolgozott nyáron, abból fedeztük a kiadásainkat.
Abba gondolj bele, hogy semmi nem olcsó manapság. Tegnap bementem a Lidlbe,vettem reggelire pár dolgot: zöldségek, szalámi,kolbász, pékáru, szalonna. 1 szatyornyi reggeli, kb 1 hétre elég az 6 ezer Ft volt. 1-2 főre. Neki 3 főre kell ezt bevásárolnia és ebbe még semmi főzéshez való alapanyag nem volt... Szóval próbálj meg neki segíteni, mert ez baromi nagy felelősség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!