Megteheti ezt? A testveremmel és az élettarsával lakom. Lassan két éve. Nehezen jővök vele. Középiskolás fiú vagyok. Tesòm tart el engem is es a barátját is. Egyik nap ideges volt es azt mondta kiba. A ha nem lesz munkahelye. Engem is csak legyek 18.
Figyelt kérdés
Megteheti ezt!? Nem akarok anyammal élni. Ahol most élek az teljesen tesomé.Miért emeli fel rögtőn a hangjàt? Sok mindent máskent csinálok mit ő. Ecettel takaritok ő vegyszerrel. Mikor őrjöng majdnem olyan félelmetes mint fater.2020. márc. 11. 07:34
41/89 anonim válasza:
Hát ha már 2 éve ordítoztok egymással, tényleg haza kéne költöznöd.
42/89 A kérdező kommentje:
Gyakorlatom lesz déltől. Nem két ève megy. Kb novmber ôta. Megpròbàlta szetosztani a feladatokat. Lent volt a műhelyeben es dolgozott. Sokszor elcsusztunk a dolgokkal. Feljött es szolt. Aztan januar vegen kb tombolt előszőr.
2020. márc. 11. 09:43
43/89 anonim válasza:
Két here pasit tart el, aki egyik sem az ő felelőssége lenne. Nem csoda, hogy tombol.
44/89 anonim válasza:
Miért félsz a mosogatógéptől?
45/89 anonim válasza:
1) Most a saját fejed szerint csinálod a dolgokat, vele szembemenve, és nem bírod, hogy ezért tombol.
2) Ha aszerint csinálnád, ahogy ő akarja, nem kiabálna.
3) Nem is baj a tombolása neked, hiszen tehetnél ellene, tudod, mivel mulaszthatnád el, és mégsem csinálod.
46/89 A kérdező kommentje:
Azèrt mert tele lehet kosszal. Nèztem a tabletta osszetevoit. A hangja is szokatlan.
2020. márc. 11. 09:51
47/89 anonim válasza:
Tényleg baj van a fejeddel. A tesódnak igaza van, hogy ordít veled, ezt nem lehet másképp kibírni.
48/89 anonim válasza:
Menj el egy pszichológushoz az iskolában, ha nem vagy troll.
Komolyan mondom
49/89 anonim válasza:
semmi olyan nincs a tablettában ami veszélyes lenne az egészségedre, jó hogy nem tetszik neki, hogy kézzel mosogatsz, ezzel is vizet pazarolva, növelve a költségeket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!