A szüleim összevesztek a testvéremmel, én két tűz között vagyok. Szerintetek?
A csaj ki akar szabadulni az elnyomásból, a szürkeségből, depiből, és úgy akar élni,mint egy fiatal. Végre sikerül, végre nem depi, erre kapja az ívet a család felől. Ha férfi vagy, megvéded.
Mi a szüleid baja? Hogy esetleg ő is felnő?!
"Viszont azért mindene megvan, mindenben támogatják, soha semmire nem mondtak neki nemet, mindig azt csinálhatott, amit csak akart és tényleg semmilyen dolgába nem szóltak bele"
Tja, csak éppen az életkedvét veszik el otthon, minek is az...
Támogasd a húgod, mert másra tényleg nem számíthat. Ismerd meg a görög fiút, nem a világ végéről jött.
Én 3 hét után költöztem anno össze az exemmel, de ez azért nem egy általános jelenség, szóval azért ha 20 évesen randizni kezd valaki, az nem azt jelenti, hogy menekülni akar otthonról.
És sok év távlatából, az exem 21 volt, én 29, pont volt benne bőven abból, hogy az anyja egy idióta volt, ismerni sem ismert még és már mentek rám a megjegyzések. A szüleid csak egyet fognak ezzel elérni, menekülni fog a gyerek otthonról.
Ments Isten, hogy ilyen tesom legyen mint te! Nem szenvedett eleget a tesod, most meg jossz te is, hogy keresztbetegyel neki! Az, hogy o kivel erzi jol magat, az kizarolag az o dolga! Egy biztos:veletek nem!
Gondolom azt szeretned, hogy elete vegeig egyedul kuksoljon otthon, mert az a biztos! Tudod mit? A magyar pasik kozott is akad normalis, de olyan is aki nem az! Amugy ha esetleg valami arabbal jott volna ossze, aki haza szeretne vinni a tedod es ott felesegul venni..na az kicsit para lenne, de ez szerintem rendben van. Vegre jol erzi magat, a szuleid viselkedese pedig minosithetetlen. Ha nem vagy kepes ezt belatni, akkor inkabb huzd meg magad es ne mondj semmit!
Nyalsz a szuleidnek, nehogy te is megkapd a magadet! Nem azt tartod szemelott, hogy mi a jo a tesodnak (a szuleidnek o nem art ezzel), hanem azt, hogy mindket fel elott jofejnek tuntesd fel magad, holott rohadtul nem vagy az! Gyava kis csicska!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!