Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Húgom szerelmes a barátomba,...

Húgom szerelmes a barátomba, mit csináljak?

Figyelt kérdés

Nagyon nehezen sikerült komolyabb kapcsolatot(szinte sose volt hosszabb mint 1-2 hónap) találnom,nem vagyok egy szép nö. 27 éves vagyok és 2 éve vagyok együtt a 35 éves barátommal. Bemutattam a szüleimnek barátomat 1 éve,lassan már csalàd tag lett de húgom gyanusan ráakaszkodik a páromra(pl legutóbb azon kaptam hogy instán irkálnak szinte folyamatosan de állítólag csak azért mert a húgom házi feladatban kért segítséget) de nemcsak az nekem az is gyanús ahogy nézz rá.

Tudom hogy nem szép dolog de valamelyik nap amíg suliban volt,beleolvastam a naplojába és hosszasan a barátomról fantáziáló részek voltak benne leírva(visszatérö álom végre felfigyel rá hogy elveszti szüzességét vele stb). Hányinger kerülgetett olvasva.

Ezen nagyon kiakadtam és most nem tudom mit csináljak,minden erömbe bele telt hogy ne dühöngjek.

Mi legyen beszéljek húgommal vagy a barátommal? Nem tudom és nem értem hogy miért pont az én barátom kell neki 18 éves létére! Vagy ez csak ilyen ártatlan idöszak ami elmúlik magától?

2020. márc. 1. 09:41
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
29%

Mondjuk nálam ott elvágtad volna magad, hogy beleolvasol más naplójába.

Az érzelmeinket nem tudjuk irányítani. Siman előfordulhat, hihy a testvéred szerelmes a párodba és róla fantáziál. Az meg más kérdés, hogy a válóságban meg is tenne e. De még mindig ott a másik szereplő, a párod, aki e helyzetben is nemet mondhat. Sőt, egy felnőtt férfi, pláne aki kapcsolatban van érzi, ha valaki mást is akar és képes leállítani. Ha nem teszi, akkor ezert megintcsak nem a húgod a hibás

2020. márc. 1. 11:01
 12/25 anonim ***** válasza:
100%

Úgy vélem, a kérdésed valójában: - mit tegyek, ha ezt a férfit is elvesztem, akit végre találtam, annak ellenére, milyen kicsire tartom magam?

Talán magadat kellene elfogadni, ez hosszú távon is nagy segítség volna, függetlenül attól, hogy a húgod mit csinál, vagy erre a párod hogy reagál. Hogy higgy magadban, és ne érezd ennyire kicsinek, senkinek magad. Ehhez segítséget kérni sem szégyen, sőt erősen javallt.

Nem kárhoztatlak azért, hogy beleolvastál a naplója, szerintem 10-ből 9, ha nem 10 ember megtette volna. De a rettegés oka te vagy, nem a húgod vagy a párod. Remelem, érted, mit mondok.

Ha elfogadod és megszereted magad, abból nő a bizalom, elsősorban magadban. És akkor nem érzed könyöradománynak, hogy valaki összejön veled, és nem is fogod a világ végének érezni, ha nem ő lesz az igazi - neked.

A szépséget illetően az a kedvenc idézetem, hogy “minden szép, amire szeretettel tekintünk”. Bárki lehet szép, ez szerintem nem egy “objektív” tulajdonság.

Sok sikert!

2020. márc. 1. 11:53
 13/25 anonim ***** válasza:
92%
Nekem inkább az lenne gyanús,hogy a párod ezt nem veszi észre. Ilyen nincs. Te is csak állítod,hogy a házi miatt irogatnak. De ezt meg is mutatta a párod? Hidd el,a párod egójának jót tesz az,hogy ennyi idős létére szerelmes belé egy fiatal lány. Majd téged fognak lehülyézni.
2020. márc. 1. 12:07
 14/25 anonim ***** válasza:
100%
Ha a csávó is benne van a szituban, nem tehetsz semmit. Ha őt is teljes értékű nőként kezeli, mint téged, és nem egy kis pisisként, akkor te hiába dühöngsz
2020. márc. 1. 12:13
 15/25 anonim ***** válasza:
24%
Miért van a "Családi kapcsolatok " kategóriában ennyi kamukérdés? Ezt pl egy fantáziáló 13 éves szerencsétlen alak írta ki.
2020. márc. 1. 12:16
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
Amikor azt látod,hogy a hugod sóvárogva néz a pasidra, na akkor állitsd le.Tények nélkül le fogja tagadni, a naplójába meg már nézz bele, mert saját magadnak is ártasz vele.
2020. márc. 1. 12:18
 17/25 anonim ***** válasza:
100%

Adom a #12-es válaszát.

Kár is ezen tovább töprengeni, mert mindent jól megválaszolt.

Tereld a számodra megfelelő irányba a húgodat a párod közre működésével és keressen magának a saját korosztályában. Vannak ilyen elvetemült "tesók". Gimiben az egyik barátnőm is a nővére pasijára repült rá és titokban viszonyt folytattak. Odáig volt a barátnőm, mikor ezt megtudtam.

Bízz magadban, máshogy nem megy!

2020. márc. 1. 21:28
 18/25 anonim ***** válasza:
75%

Dehogynem írhat ilyen "eccerűen".

Ezernyi félanalfabta szöveget lehet itt olvasni, s ez kortól független.

Siralmas.

2020. márc. 1. 23:28
 19/25 anonim ***** válasza:
67%
A párod nemcsak a húgod kísértésének lesz kitéve az élete során. Mindenhez kettő ember kell. Bízz a párodban, és a kapcsolatotok erejében. A húgod naplója pedig a magánügye.
2020. márc. 2. 09:52
 20/25 anonim ***** válasza:
19%

Nem kell tenned semmit,ha a barátod veled akar lenni.

Ha nem kötekszik, és próbálja megzavarni a randiaitokat odatolakodással, meg nem nyomul, hanem békénhagy benneteket, akkor az tök jó,tehát nem kell tenned semmit.

Legközelebb ne olvass bele semmibe, ami nem a tied; máris megkímélted volna magad. (ha nem olvastál volna bele ugye)

Amúgy meg,ha másnak is tetszik a csávód, legyen az bárki, örülj neki, az azt jelenti, hogy jó csávód van; és legyél rá büszke, hogy mást is választhatna, de ez a sokra tartott, neked nagyértékű csávó veled van. Érted?:) Veled van!! :) Téged szeret, és kész. :):):):):) !!!!!!!!!! Egy ilyen jó csávó a "tied", és neked adatott meg; inkább szóval örülj neki, hogy msáoknak is tetszik; nem hinném, hogy a hugod nem ismeri a határokat, és rá akarna startolni a te csávódra. :) Nyugi már, béke van; ne szívd mellre; inkább örülj neki, hogy ilyen csodálatos pasit sikerült találnod, akit mások is elismernek. :):):) Elismerő pillantásokat vetnek rá, hogy" na, ez a csávó ez igen!!" :):):):):) Légy büszke, hogy mennyire aranyos a te embered, legyél erre az emberre büszke. :):):):) Hogy olyan édi, meg intelligens, meg szép, hogy mások is akarják; de nem feltétlenül vetettek rá szemet, csak tetszik nekik , ozt kész; ha meg mégis szemet vetnek, amjd elmagyarázzátok nekik a helyzeted; hogy ti már így ketten párban vagytok elvileg BOLDOGOK; tehát ne féltékenykedjél a húgodra; ha a pasid téged akar; márpedig igen, mivel a te pasid; így tehát nincsen ok az aggodalomra. :):):):) Szóval ne zsörtölődj ezen; szerintem tök fölöslegesen húztad föl ezen magad

2020. márc. 2. 22:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!