Nálatok van féltékenység a tesó és a kisebb tesó között? Hogyan nyilvánul meg? Hány évesek?
Figyelt kérdés
2019. dec. 31. 17:09
1/3 anonim válasza:
Még kicsik egyelőre minimális a féltékenység 3.5 és 5.5 évesek. Mindig figyelik mit kap a másik, elvárják hogy ugyanaz legyen az ebéd, ugyanannyi uborkát vágjak a kicsinek mint a nagynak, meg persze ha egyiket felveszem jön a másik is bújni. De nem vészes. Versengés néha (én kapjak elöször kakaót, emgem csatolj be előbb a gyerekülésbe stb) és a nagy kezdeményezi a balhét.
2/3 anonim válasza:
Az enyemek is kicsik meg, 4,5 es 1 evesek, a nagyobb lany, a kicsi fiu. A kicsin latom, hogy ha olelgetem a nagyot azonnal jon es odafurja magat o is. A nagyobb neha keri, hogy most vele jatsszak, es a kicsit adjam oda apanak. Ilyenkor ezt igyekszem megtenni, szoktam vele kettesben lenni, pl elmegyek erte egyedul az oviba, es fagyizunk hazafele meg ilyenek. A kicsivel ugye meg adott a kulon ido, mert otthon van velem. De egyebkent ezen kivul nincs jele a feltekenysegnek, szeretik egymast nagyon halistennek.
3/3 anonim válasza:
A nagy áprilisban 5 a kicsi most februárban 2 éves. Mindkettő lány. A nagy versengő típus. Sokszor irigy nem engedi a játékaival játszani a húgát van, hogy kiabál vele, hogy nem akar vele járszani. Mindig az kell a másiknál van épp. De ezek pillanat képek, elvannak játszanak együtt most már szerepjékoznak is, szeretik egymást csak van mikor a nagynak kell egy kis magánszféra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!