Mi tévő legyek?

Figyelt kérdés

Szóval a bátyám folyamatosan bántalmaz,de már be telt a pohár és nem bírom tovább így ezt..

több dolgon gondolkodtam hogy kihívjam a gyámügyet vagy hogy elmenjek itthonról és többet haza se jöjjek..

Szerintetek mit tegyek?

2019. okt. 12. 20:06
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

Kedves 8-as válaszoló!

Anyummal próbáltam beszélni, de mind hiába nővérem is próbált, de semmi eredménye.

A bátyámat védi leginkanbb hogy ő is a fia stb

Tehát elküldeni itthonról nem fogja akkor mégis mit tehetnénk nővéremmel együtt?!

Anyumat se szeretném csak úgy itt hagyni, de hát nem hagy sok választani való lehetőséget.

2019. okt. 12. 22:05
 12/22 anonim válasza:
86%
Szólj az osztályfőnöködnek. Kettesben beszéljetek, kérd meg, hogy segítsen. Nem fog rosszt tenni, nem fog kibeszélni. Tanult pszichológiát, biztos tud segíteni. Bármilyen gondod van otthon, amit nem tudsz a szulőddel megbeszélni, azt az ofővel megtudod. Ne gondolkozz öngyilkosságon, abba anyukád isbelehalna... legalább, azok miatt ne akik szeretnek, nagyon hiányoznál nekik. Osztályfőnök! Hétfőn óra után hívd félre!
2019. okt. 12. 22:06
 13/22 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Kedves 12-ik válaszoló!

Majd megpróbálok beszélni osztályfőnökömmel erről, bár elég nehéz lesz így vele erről beszélni.

Egyébként beszéltem soginőmmel így erről és ő sem érti ezt így és mondta, hogy beszélni fog anyummal..

2019. okt. 12. 22:12
 14/22 A kérdező kommentje:

Ha szólok a gyámügynek,akkor voltaképpen mi lesz?

Tehat azt tudom, hogy elkerülhetünk itthonról stb, de hogy aki volt már ilyen, vagy esetleg hasonló helyzetbe, akkor mi? és hogy történt?

2019. okt. 12. 22:20
 15/22 anonim ***** válasza:
72%
Ha nem megfelelo ahol elsz /nem minden nap tussz enni/ vagy nem vagy biztonsagba /apad ver, vagy esetunkbe batyad/. Ilyenkor elhozhatnak otthonrol es vagy valamilyen intezetbe vagy nevelo szulokhoz kerulsz vagy haladekot adnak a valtozasra ha nem olyan sulyos..
2019. okt. 12. 22:57
 16/22 anonymousreview60 ***** válasza:
100%
#13: Milyen sógornőd? A nővéred leszbikus?
2019. okt. 13. 09:44
 17/22 anonymousreview60 ***** válasza:
100%

Itt az alapvető probléma az anyuka, aki 1. Nem rakta rendbe a fiát, amikor kellett. 2. 2 gyerekének védelme érdekében nem dobja ki a rohadt almát a kosárból.

Ide nem gyámügy kell, hanem a bátyádat kell kidobni, mert ő 3 nő életét teszi pokollá.

Én a látleletfelvételre szavazok, azzal a rendőrség látkörébe kerül, el lehet távolítani. De kérdező, ahhoz, hogy ez működjön, anyádnak golyót kell növeszteni. Győzzétek meg, hogy ha lehetőség van a tetű eltávolítására, akkor legalább nem tesz ellene, ha te és a nővéred tesztek valamit ez ügyben.

Ha ez nem lehetséges, akkor a gyámhivatal révén emeltesd ki magadat!

2019. okt. 13. 09:52
 18/22 anonim ***** válasza:
Fel kell jelenteni,másképp nem fog békén hagyni.
2019. okt. 13. 10:21
 19/22 anonim ***** válasza:
Engem is érdekelne, milyen sógórnő?
2019. okt. 14. 20:33
 20/22 Savlekotő ***** válasza:
Lehet a bátyja párja felesége..
2019. okt. 14. 20:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!