Mi tévő legyek?
Szóval a bátyám folyamatosan bántalmaz,de már be telt a pohár és nem bírom tovább így ezt..
több dolgon gondolkodtam hogy kihívjam a gyámügyet vagy hogy elmenjek itthonról és többet haza se jöjjek..
Szerintetek mit tegyek?
Kedves 8-as válaszoló!
Anyummal próbáltam beszélni, de mind hiába nővérem is próbált, de semmi eredménye.
A bátyámat védi leginkanbb hogy ő is a fia stb
Tehát elküldeni itthonról nem fogja akkor mégis mit tehetnénk nővéremmel együtt?!
Anyumat se szeretném csak úgy itt hagyni, de hát nem hagy sok választani való lehetőséget.
Köszönöm a válaszokat!
Kedves 12-ik válaszoló!
Majd megpróbálok beszélni osztályfőnökömmel erről, bár elég nehéz lesz így vele erről beszélni.
Egyébként beszéltem soginőmmel így erről és ő sem érti ezt így és mondta, hogy beszélni fog anyummal..
Ha szólok a gyámügynek,akkor voltaképpen mi lesz?
Tehat azt tudom, hogy elkerülhetünk itthonról stb, de hogy aki volt már ilyen, vagy esetleg hasonló helyzetbe, akkor mi? és hogy történt?
Itt az alapvető probléma az anyuka, aki 1. Nem rakta rendbe a fiát, amikor kellett. 2. 2 gyerekének védelme érdekében nem dobja ki a rohadt almát a kosárból.
Ide nem gyámügy kell, hanem a bátyádat kell kidobni, mert ő 3 nő életét teszi pokollá.
Én a látleletfelvételre szavazok, azzal a rendőrség látkörébe kerül, el lehet távolítani. De kérdező, ahhoz, hogy ez működjön, anyádnak golyót kell növeszteni. Győzzétek meg, hogy ha lehetőség van a tetű eltávolítására, akkor legalább nem tesz ellene, ha te és a nővéred tesztek valamit ez ügyben.
Ha ez nem lehetséges, akkor a gyámhivatal révén emeltesd ki magadat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!