Mi tévő legyek?

Figyelt kérdés

Szóval a bátyám folyamatosan bántalmaz,de már be telt a pohár és nem bírom tovább így ezt..

több dolgon gondolkodtam hogy kihívjam a gyámügyet vagy hogy elmenjek itthonról és többet haza se jöjjek..

Szerintetek mit tegyek?

2019. okt. 12. 20:06
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
78%
Szólj a szüleidnek, most!
2019. okt. 12. 20:19
 2/22 anonim ***** válasza:
89%
Hany eves vagy? Szuleidnek nem tudsz szolni?
2019. okt. 12. 20:30
 3/22 A kérdező kommentje:

Anyummal és a nővéremmel meg ügye a bátyámmmal élek együtt..

Bátyám 20 éves nővérem 17 én pedig 16

Anyum próbál védeni,de közbe bátyámat is védi valamilyen szinten és így ez a kettő együtt nem működik.

Főleg így hogy akármit is szólok vissza bátyámnak én kapok meg a nővérem, állandóan kiveri a balhét és már odáig jutottam hogy az öngyilkosságon is gondolkoztam

Belefáradtam már ebbe az egészbe..

2019. okt. 12. 20:51
 4/22 anonim válasza:
84%
Öngyilkosságra ne is gondolj. Van megoldás. Anyukád nem fogja hagyni, te is a gyereke vagy. Kellemetlen helyzet, de ne add fel.
2019. okt. 12. 21:10
 5/22 Savlekotő ***** válasza:
80%
Anyukád is hibás aki a fiacskáját védi miközben veri a lányait,és gyanítom h anyukátoknak is oda üt néha igy meg vagytok mind félemlítve és ki vagytok szolgáltatva egy feltehetően herbálos 20 éves mocsoknak ezért kell normális férfi minta... Törném el a kezét..
2019. okt. 12. 21:28
 6/22 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Igazából kedves 5-ös válaszoló teljesen leírtad ami itt folyik.

Bátyám anyumnak is neki ment régebben már most azért ilyen nincs viszont mikor apum élt még neki is.

Minket meg úgy kiskorúnk óta bánt mikor csak lehetősége van

Volt már hogy föl nyomott a falra, vagy éppen a földön rugdosott össze. stb

2019. okt. 12. 21:38
 7/22 anonim ***** válasza:
100%
Vedd fel, jelensd fel is tagadjatok ki a csaladbol. Vagy egy kevesbe gerinces dolog, hogy veroembert kuldtok ra..
2019. okt. 12. 21:50
 8/22 anonim ***** válasza:
23%

Tisztelt 5-ös!

Az én értelmezésem szerint senki sem veri a lányait, mert csak egy lány van a családban, akit az anya nem ver. Szerintem a kérdezőnek a 3. alatti magyarázatát értetted félre, ami valóban félre is érthető, mert - szerintem - így gondolta a kérdező: "...akármit is szólok vissza "a" bátyámnak - én kapok. A nővérem meg állandóan kiveri a balhét..."

Kedves Kérdező! Beszéld meg anyukáddal, esetleg szólj a nagyszülőknek, keresztszülőknek, nagybácsiknak nagynéniknek, rokonoknak, hogy beszéljenek anyukáddal és a bátyáddal is. Ha megszöksz otthonról - hova mész? Van pénzed? Miből tudsz majd megélni kiskorúként? A rendőrség visszahoz a családhoz, vagy gyerekotthonba visznek. Öngyilkosságra ne gondolj! Légy erős! Akarnod kell erősnek lenni!

2019. okt. 12. 21:56
 9/22 A kérdező kommentje:

Hát ahoz hogy feltudjam jelenteni, ugy kell megütnie hogy nyoma maradjon, másképp a rendőrség nem foglalkozna velünk.

Verő embert meg nem igazan szeretnék rá küldeni

2019. okt. 12. 21:59
 10/22 anonim ***** válasza:
71%
Jelentsétek fel a bátyádat családon belüli erőszakoskodásért, garázdaságért. Szóljatok rokonoknak, hogy beszéljenek a fejével. Pszichiátriai kezelés kell neki, hiszen rettegésben tartja a családot!
2019. okt. 12. 22:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!