Mi tévő legyek?
Figyelt kérdés
Elegem van a nővéremből. Mindenbe bele szól. A hajamba a sminkembe a ruhámba.Amikor telefonálok hallgatózik,mindig tudni akarja hogy mit csinálok,hogy beleköthessen,és ebből már elegem van. Kérlek segítsetek,mit tegyek?2016. márc. 3. 19:42
1/7 anonim válasza:
Mondjuk úgy, hogy ha telefonálsz akkor férevonulsz..ha megjegyzéseket tesz, akkor nem kell válaszolni rád...Ha belefolysz, akkor csak adod alá a lovat. Nem tudom ugyan, nem lehet, hogy csak jóindulatú kritikákat ad? Nem tudom hány éves vagy..lehet, hogy jót akar. Nem? Ha szimplán szeret kötekedni, akkor tényleg ne figyelj rá, mond, hogy neked ez tetszik, és az a lényeg, foglalkozzon saját magával. Pattintsd le rövid válaszokkal ha nagyon muszály.
2/7 anonim válasza:
semmit. Nyílván félt, nem azért szól bele a dolgaidba, h. idegesítsen.
Esetleg mondd meg neki, h. téged ez zavar. Ne legyen ilyen. Mert te szereted, de a viselkedése néha zavar.
3/7 anonim válasza:
Hát ha már mindenbe beleköt, akkor szerintem nyugodtan küld el a p**ába, vagy mondd hogy nem érdekel mit mond, talán ha durván szólsz vissza akkor megunja. Vagy nem tudom. De elég rossz lehet :( Most örülök hogy csak kistesóm van, és őt könnyebb lekoptatni. De kitartás!
5/7 A kérdező kommentje:
Én 17 a nővérem 20. És már úgy beszél velem mint a kutyával. Próbál anyáskodni felettem.Ma lek.rv.z.tt az ülésmódom miatt. Ezzel most mit kezdjek?
2016. márc. 3. 20:15
6/7 anonim válasza:
Mondjuk lekeversz neki egy hatalmas pofont, és mond neki, ha még 1x így próbál nevezni, akkor nem leszel ilyen elnéző.
7/7 anonim válasza:
Csak jót akar. Tudom mert nekem is van hugom. Csak azért szólok én is bele minden dolgàba mert nem akarom hogy majd pàr év múlva olyan szerencsétlen legyen mint én. Mondjuk ő még csak 12. Ezt hívjàk nővéri ösztönnek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!