Szerintetek mi tévő legyek?
Az iskolát nem kellett volna ott hagyni! ( Vannak,ingyenes tanfolyamok én a helyedbe,be is iratkoznék azonnal.Mert,ha a jővődet nézzed,akkor ez fontos lesz,meg természetesen,az irásod alapján is rád férne.)
Az eltartási szerződés az nem azt jelenti,hogy feláldozod magad a mama kedvéért( etteted,itatod,rendbe tartod a házat,stb) Ha az anyád így bánik veled,akkor mond meg neki,hogy fejezze be,mert ki lesz dobva...ennyi évesen úgy írsz,mint egy 11 éves.Ne haragudj,de ennyi évesen,most komolyan a kutyáddal fenyeget az anyád és te még félsz is tőlle,miközbenegy gyógyszer függő szemét ember( saját gyerekével ezt teszi) ráadásul még a barátaidhoz sem mehetsz? Nagykorú vagy!
Én a helyedben lesz..nám az eltartásit,felmondanám majd,elmennék egy tanfolyamra amiért fizetnek,mert van olyan.Majd elköltöznék jó messzire és élném tovább az életem.Vannak,olyan munkák ahol szállás is van,szóval így még albit se kénne fizetned.
Hát ha én a helyedben volnék mutert a kapu előtt várná a cucca, de persze úgy, hogy megszüntetném ezzel egy időben az ott lakását hivatalosan is. Ha bejön az birtokháborításnak minősül, és törvény szerint úgy rugdosod ki a portáról ahogy kedved tartja. A vénasszony úgyse merne semmit csinálni, mert nélküled elpusztul, ezt meg is kell neki mondani. Azt szintén hogy ha a kutyának baja lesz akkor a kaján kívül semmit(tiszta ruha, takarítás, bevásárlás, stb.) nem kap.
Ne hagyd magad, az ilyen nem szülő! Rosszabb mint egy idegen, és ráadásul még kárt is tesz benned! Egy percig ne várj tovább semmire, a tanulós tanácsokat meg meg kell fogadni, sok ember több szakmával is 4 műszakban gürcöl a gyárban.
Először is fogd azt az állítólagos eltartási szerződést és menj el vele ügyvédhez, mivel 18 alatt eltartási szerződést senki nem köthet veled ill. helyetted. Kérj tulajdoni lapot is!
Aztán irány a munkaügyi központ és tessék az összes környékbeli gyárba beadni a jelentkezést.
A kutyát ideiglenesen vidd barátokhoz az első havi fizuból meg irány egy olcsó albérlet, akár lakótárssal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!