Bunkóság lenne megkérni a páromat, hogy a folyton nőket ócsárló bátyja ne jöjjön nálunk többet?
Tehát az itteni elmebeteg, sérült "lények" (mert ezek a válaszolók nem férfiak, egy férfi nem gyűlöl több millió ismeretlen embert hobbiból) szerint az férfigyűlölet, ha egy nő nem hallgatja élvezettel egy alkoholista, nőverő barom fröcsögését, és nem szeretné, ha a kisgyereke hallaná ezt, akkor meg femináci. És ti hőbörögtök emiatt habzó szájjal. Tényleg nem veszitek észre, hogy ez beteg?
Félelmetes. Tényleg sajnálom az ilyenek édesanyját, borzalmas lehet, hogy a fiad, akiért annyit szenvedtél egy önreflexió nélküli, hisztis kisgyermek szintjén megragadt személy.
"A nők miért nem képesek azt elviselni, ha valaki nem csak dicséri őket egyfolytában, hanem a hibáikat is látja?" kérlek meséld már el, hogy milyen hibák azok, amik MINDEN nőre egyaránt vonatkoznak. Pl. az indiai, széterőszakolt nőre, akit aztán megégetnek, hogy hallgasson, a mit tudom én instán pózoló kacsaszájas lányra, a hajnaltól estig dolgozó egyedülálló anyára, stb? A nők nem egy homogén massza.
Vagy akkor szerinted, mert engem mondjuk csúnyán megcsalt az exem és kihasznált, akkor ezt rád is érthetem és rólad is gondolhatom, hogy te is ilyen vagy, csak mert férfiak (vagyis annak látszó) vagytok mindketten? akkor tőled is számon kérhetem, hogy na miért vagy te is ilyen hazug, csaló féreg, mint az exem? Remélem így felfogod, mi a bibi...bár gondolkodni luxus a nőgyűlölők köreiben, csak a sértett toporzékolás megy. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!