Bunkóság lenne megkérni a páromat, hogy a folyton nőket ócsárló bátyja ne jöjjön nálunk többet?
Ezt komolyan pont ettől a sok gyakoris faroktól kérdezed? :D Csak a k.ák kellenek nekik d#ásra, aki nem úgy néz ki vagy nem teszi szét a lábát azonnal az nem kell, utána meg a "nőkre" panaszkodnak..
Egyébként meg beszélj a pároddal az a legegyszerűbb.
6-os vagyok és nő.
Nem tudom ezt a marhaságot miért nekem címezted? Ne igazold már, hogy igaza van a Kérdező sógorának!
Nyilván nem kérhetsz ilyet a férjedtől (párodtól), mert azzal választás elé állítanád, vagy Te, vagy a bátyja. Nem hozhatod ilyen kellemetlen helyzetbe. Viszont ha ott van a sógor nálatok, és megint "rákezdi", ne fogd magad vissza, nyugodtan mondd el a véleményedet! Ne kíméld, ahogy ő sem kíméli a nőket! Nyugodtan mondd neki, hogy ez Rád nézve is sértő, és hagyja abba! És a gyerek előtt se beszéljen így!
Ezt intézd el Te a sógorral, ne a párodat hozd kellemetlen helyzetbe! Esetleg a párodnak megmondhatod előre, hogy legközelebb nem hagyod szó nélkül, ha a bátyja megint beszól.
Nem tudom mire itt a nagy vehemencia,amivel a kérdezőt tàmadják. A sógora utálja az emberiség felét. Valami nagyon nincs rendben a fejében, leginkább egy jó szakemberre és egy alapos kezelésre lenne, ami segít neki feldolgozni az esetleges traumákat,illetve megszabadulni a buta általánosításoktól és fantazmagóriáktól amik kínozzák. Azt pedig érthető hogy egy ilyen állapotban lévő embert nem akar a 8 éves gyermeke közelében tudni. Beszélj a pároddal, hogy támogassa a testvérét,segítsen neki visszanyernni a mentális-lelki egyensúlyát és pszichológust keresni, de arról gondoskodjon hogy téged ne sértesen meg többet és a kisfiúra se legyen rossz hatással.
Ha pedig ezek nem állnak fenn,hanem egyszerűen csak egy rosszindulatú,gonosz ember,akkor szintèn mondd meg a párodnsk hogy úgy szervezze a találkozókat hogy te és a fiad ne legyetek kitéve a befolyásának.
Kedves mostani #6-os! Azt a hozzászólást nem neked címeztem. Szerintem törölve lett egy. Így lettél te a #6-os. A 46%-osnak címeztem.
Elnézést!
Köszönöm, hogy írtál! Így már semmi gond. Pacsi!:)
A testvéreid másodlagosak?? Gratulálok, szánalmas vagy szerintem. 👊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!