Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Bunkóság lenne megkérni a...

Bunkóság lenne megkérni a páromat, hogy a folyton nőket ócsárló bátyja ne jöjjön nálunk többet?

Figyelt kérdés
Semmi más témája nincs, illetve bármilyen témából ki tudja hozni, hogy a nők a hibásak,és mindent összeköt ezzel. Nem bírom már szó nélkül hallgatni,ráadásul van egy 8 éves kisfiam, nem akarom hogy eltanulja az ilyen gondolkodásmódot.Előbb-utóbb úgyis elzavarnám, kíméletesebb ha a párom beszél vele.
2019. okt. 5. 12:04
1 2 3 4 5 6 7
 51/62 anonim ***** válasza:
11%

A verés csak most jött elő. Nem véletlen, hogy egy szót sem hiszek ebből a veréses történetből.

Név nélkül ócsárol valakit ez a nő, aki n tudja megvédeni magát. De persze a férfiak (az összes IS!) a hibás, ebben is.

2019. okt. 6. 12:29
 52/62 A kérdező kommentje:
Hol látod hogy összes férfi hibás? Erről van szó, mindenből kikerkíti,(ahogy itt sokan), hogy s nő hibás meg a férfigyűlölő, pedig egy konkrét "férfival" kapcsolatban kérdeztem(aki amúgy a saját 13 éves lányát is elhordja minden ri.b.ancnak). De aki a nőgyülöletet mint eszmét meg meri kérdőjelezni azt már szét kell szedni👌
2019. okt. 6. 12:34
 53/62 anonim ***** válasza:
73%

Nem, ti költitek hozzá, hogy a férfiak. Egyetlen férfiről van szó.

Utálni a férfiakat valami vélt vagy valós ok miatt, az férfigyűlölet. De utálni a Bélát, mert egy t@hó p@raszt, az "bélagyűlölet".

2019. okt. 6. 12:35
 54/62 anonim ***** válasza:
27%
Bélát én sem szeretem.
2019. okt. 6. 12:58
 55/62 anonim ***** válasza:
84%
Csak nagyjából olvastam a válaszokat. Nem lenne bunkóság kérdező. Nem vagy köteles a házadba olyan embert vendégül látni aki nem megfelelően viselkedik. Akkor sem ha ő a sógorod. A férjed ettől még tarthatja vele a kapcsolatot, menjen ő a sógorhoz vagy üljenek be valahova dumálni. De neked nem kell ezt elviselned.
2019. okt. 6. 13:23
 56/62 anonim ***** válasza:
73%
én szóltam apósnak, hogy nem bírom hogy a nagyobbik fia, szinte minden alkalommal körülírva "viccesen" lekövérez és csúnyának titulál. A válasz az volt, hogy náluk ez normális, mire közöltem, hogy nálam nem... végül arra jutottunk, hogy engedélyt kaptam arra, hogy visszaszóljak. Nem is fogom türtőztetni magam.
2019. okt. 6. 14:45
 57/62 anonim ***** válasza:
66%

"az oldalon lévő csalódott férfigyűlölő nők hada is végre orgazmus közeli állapotba jusson amikor a rasszista válaszait fogalmazza ide"

Szerintem járj utána, hogy mit jelent a 'rasszizmus' szó, hogy legközelebb ne írj le ostobaságot egy nyilvános fórumon.

2019. okt. 6. 16:17
 58/62 anonim ***** válasza:
75%
Hát ha a sógor még iszik is, abszolút rejtély nekem, hogy a párod miért jópofizik vele, ahelyett, hogy réges rég helyre rakta volna.
2019. okt. 6. 20:47
 59/62 anonim ***** válasza:
31%
Így már más a helyzet, hogy leírtad milyen ember a sógorod. Az elején ezt nem tudhattuk, neked van igazad!
2019. okt. 6. 22:46
 60/62 anonim ***** válasza:
85%
Mi az hogy "netán igaza van?". Ha engem melegként valaki az én lakásomban folyton ócsárolna meg jönne a homofób megjegyzéseivel, azonnal leállítanám vagy ha nem hagyja abba akkor elküldeném az anyjába és többet az én lakásomba be nem tenné az ilyen a lábát.
2019. okt. 17. 22:15
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!