Tesóm meg akar verni, valaki segítség?
Figyelt kérdés
Az történt hogy mire hazaertem testvérem barátnője azaz a sógornőm oda adta ingyen a kutyámat mert őt zavarta..
Le kevertem neki egy hatalmas pofont, és mondta hogy szólni fog tesómnak aki már többször megvert a sógornőm hisztije miatt..
Mit csináljak? Apum anyum is fel a tesomtol mert egy idegbeteg, mamám meg pláne!
Ő 30 éves férfi, én 18 éves lány..
Menekuljek?
2019. szept. 19. 16:57
21/30 anonim 

válasza:

Te már annyi tanácsot kaptál itt, mikor írkáltad ki a kérdéseid, csodálkozol, hogy megúnták a válaszolók? Csak azon lehet segíteni, aki el is fogadja a segítséget, és ez nem te vagy!
22/30 anonim válasza:
ne legyél otthon és mig nem vagy otthon addig szépen sétálj be a rendőrségre és a bátyád jelentsd fel esetleg kérj távoltartási végzést a rendőrségen.
20/L
23/30 anonim 

válasza:

A Putrinka utca című sorozatunk mai epizódjának címe: Az eltűnt kutya nyomában, nyomomban a tesómmal, aki lépten-nyomon meg akar verni. Jó szórakozást kívánunk!
24/30 anonim 

válasza:

Jelentsétek fel. Mit oeres ő ott? 30 éves, aki teroritálja a családot. Rendőr?
25/30 anonim 

válasza:

Jelentsd, ha van benne chip a te neveden! Ha nem, akkor így jártál!
De a sógornőd hogy tudta odaadni a kutyádat másoknak? Milyen jogon? Meg kinek? Hogy derült ki?
26/30 anonim 

válasza:

Khm...miért is éltek együtt? Költözz el,szabadulj meg tőle,sógórnődet rugdosd meg aztán ha a bátyád ugrik hívod a rendörséget.Fuuu ilyenkor nagyon el tud gurulni a gyógyszerem.20 éves nő vagyok de ugy elrugdosnám mint annak a rendje.Nem érdekelne hogy férfi meg 30 éves.Vennék a kezembe valamit és úgy el agyabugyálnám hogy soha el nem felejtené!
27/30 Savlekotő 

válasza:

Rendőrség,bár én ugy elverném mindkettőt h elmenne a kedvük mindentől.
28/30 anonim 

válasza:

Miért jelentené fel a tesóját? Elmondaná a rendőrségen, hogy megverte a sógornőjét? Az nem bűncselekmény?
29/30 anonim 

válasza:

a pofon nem ugyanaz mint a megverés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!