Tesóm meg akar verni, valaki segítség?
Figyelt kérdés
Az történt hogy mire hazaertem testvérem barátnője azaz a sógornőm oda adta ingyen a kutyámat mert őt zavarta..
Le kevertem neki egy hatalmas pofont, és mondta hogy szólni fog tesómnak aki már többször megvert a sógornőm hisztije miatt..
Mit csináljak? Apum anyum is fel a tesomtol mert egy idegbeteg, mamám meg pláne!
Ő 30 éves férfi, én 18 éves lány..
Menekuljek?
2019. szept. 19. 16:57
11/30 anonim 

válasza:

Ember, milyen putris családba élsz te? Nálatok fogyóeszköz az állat?! El tudom képzelni a körülményeidet...
12/30 anonim 

válasza:

Tehát semmit nem tudsz, de nagyon félsz. És mosz az egész család egy szobában retteg, és a Gyakori népétől várja a megváltást? 😃
13/30 A kérdező kommentje:
Ne írjatok már ilyeneket.
Már gondolkodom hátha van vlmi személy védelmes cucc..
Nem cigok vagyunk!!!!
2019. szept. 19. 17:20
14/30 anonim 

válasza:

én magasról teszek a te védelmedre, csak csóri kutyát sajnálom! Több állatod az életben ne legyen!!!
15/30 A kérdező kommentje:
Sajnos a sulit nem hanyagolhatom és nem gondoltam h ilyen szintre lesullyed de köszi neked is utolsó..
2019. szept. 19. 17:22
16/30 anonim válasza:
Verd szét a bátyád fejét egy sidrógfával vagy valamivel
17/30 anonim 

válasza:

Ha a család nem tud megvédeni,szerinted mi itt a gép előtt mit tehetünk?
Na igen,a menekülj.Az is egy megoldás.
18/30 anonim 

válasza:

Jézusom szólj a rendőrségnek. 19 évesen annyi eszed van mint egy 10 évesnek....
19/30 anonim 

válasza:

Helyesen: odaadta. Így, egybe.
Lekevertem.
Mindegy, kamu sztori. Holnap suli, a leckéd kész van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!