Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Durva lenne tesomnak visszaadn...

Durva lenne tesomnak visszaadni? Bosszu?

Figyelt kérdés

Ö kisebb.

10 éves.

De attol még értelmes. Nem egyszer megbeszéltük pl ne nyomja ki a tusfürdömet habnak,(a nem sok zsebpenzemen sporolok veszem), szintem a sminkszereket se vàgja tönkre (el is vannak téve).

En nem tudom mi viszi rà ezekre, de màr kiborultam.

Tudja hogy nem szabad, hogy fàj nekem, hogy nincs ràvalom csak ugy stb, de ma is az összes tusfürdöm kinyomta a vizbe. Bögni tudnék attol amennyi fàjdalmat okoz.

Anya meg: tudod, kicsi még tanitani kell stb dumàk.

Azon gondolkodtam ha felnö szant szandekkal vissza fogom adni neki.

Gondolom itt a valaszok majd bocsassak meg, meg vegyek lakatot a szekrenyre es a sajat otthonomat egy kollegiummà alakitsam elzarva mindenem, meg nehogymàr ilyenert sirjak ez a legnagyobb bajom, de en teljes komolyan gondolom hogy visszakapja még.

Vélemény?

2019. júl. 29. 19:47
1 2 3 4 5 6
 41/51 anonim ***** válasza:
59%
Pofozd fel a taknyos gyereket, vagy törd el szándékosan a játékait/edd meg a csokikészletét, bármi. Érezze a törődést a kis...
2019. júl. 30. 11:35
 42/51 anonim ***** válasza:
11%

"A kora azért lenne lényeges, hogy amúgy annak megfelelő tanácsot tudjunk adni"

"Nem mindegy hány éves?"

Nem. Mint látod, az előző válaszoló (is) leírta, hogy miért nem.

"Gondolom azért nem mondja meg, mert van egy reg.korhatar..."

Ami 16 év. Egy 16 éves nem problémázik ennyit egy tusfürdőn.

A gyk meg büntetést kockáztat, ha nem törli a 16 éven aluliakat, úgyhogy ha a jövőben is szeretnéd használni, akkor ne kampányoljál, hogy a 16 alattiakat ne rakják ki innen.

2019. júl. 30. 13:24
 43/51 anonim ***** válasza:
90%

Miért ,egy 16 éves tanuló nem ugyanúgy a szüleitől kapott zsebpenzbol el?? Ugyanúgy ahogy 14 évesen is.

Kortól független dolog a tárgyak és a holmik értéke már előttem is leírtak "csak egy tusfurdo " persze de ha pl a lány megspórolta az árát akkro johogy sértő, és van akinek az 500ft is számít !!! Mert pl a szülei nem adnak akármikor akármennyi pénzt.

2019. júl. 30. 13:58
 44/51 anonim ***** válasza:
25%
ne legyél irigy! egyszerűen vegyél neki is, ami az övé.
2019. júl. 30. 19:03
 45/51 anonim ***** válasza:
35%
Ha torolnek az oldalt.. Legalabb kevesebb buta emberrel talalkoznek🤔 Te tudsz ertelmezni??? Na mindegy.. En 40 evesen is agybajt kapnek ha direkt tonkreteszik a dolgaim. Nem érdekel h 20ft vagy 200eft...
2019. júl. 30. 23:45
 46/51 anonim ***** válasza:
69%

"Ha torolnek az oldalt.. Legalabb kevesebb buta emberrel talalkoznek🤔"

Tudsz róla, hogy nem kötelező itt lenni? :)

2019. júl. 31. 07:02
 47/51 anonim ***** válasza:
26%
Tudom... Törlöm is magam, mert csak feleslegesen bosszankodom más butasága miatt..
2019. júl. 31. 08:01
 48/51 anonim ***** válasza:
14%
Miért van egy olyan érzésem hogy a kérdező azért nem mondja meg a korát mert már nem gyerek? És tudja hogy kiröhögnék mert bosszút forral egy gyerek ellen egy hülye tusfürdő miatt (amire ugye spórolt, nem evett? XD)
2019. júl. 31. 20:03
 49/51 anonim ***** válasza:
77%
Nem mindegy hány éves? Adott egy 10 éves gyerek aki a nővére cuccát pocsékolja el pedig a válaszokból kiderül hogy van családi tusfürdő is tehát nem sima vízzel fürdik a gyerek. Mi ez akkor, ha nem szándékos károkozás? Igen ez csak egy kicseszett tusfürdő, de miért normális hogy egy debil gyerek pusztán szórakozásból tönkrevágja a másik cuccát?
2019. aug. 2. 10:38
 50/51 anonim ***** válasza:
27%
Aha. és amiért egy kisfiú kipacsálta a nyilván nem rossz anyagi helyzetben lévő családban a tusfürdőt, bőgni kell, meg bosszút állni rajta, hisz majd belehal a nagyetsó a fájdalomba, úgy hiányzik neki a tusfürdő. Azért legyünk már arányosak a csínytevéshez. Nem embert ölt a gyerek, hanem pancsolt.
2019. aug. 2. 19:27
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!