Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Durva lenne tesomnak visszaadn...

Durva lenne tesomnak visszaadni? Bosszu?

Figyelt kérdés

Ö kisebb.

10 éves.

De attol még értelmes. Nem egyszer megbeszéltük pl ne nyomja ki a tusfürdömet habnak,(a nem sok zsebpenzemen sporolok veszem), szintem a sminkszereket se vàgja tönkre (el is vannak téve).

En nem tudom mi viszi rà ezekre, de màr kiborultam.

Tudja hogy nem szabad, hogy fàj nekem, hogy nincs ràvalom csak ugy stb, de ma is az összes tusfürdöm kinyomta a vizbe. Bögni tudnék attol amennyi fàjdalmat okoz.

Anya meg: tudod, kicsi még tanitani kell stb dumàk.

Azon gondolkodtam ha felnö szant szandekkal vissza fogom adni neki.

Gondolom itt a valaszok majd bocsassak meg, meg vegyek lakatot a szekrenyre es a sajat otthonomat egy kollegiummà alakitsam elzarva mindenem, meg nehogymàr ilyenert sirjak ez a legnagyobb bajom, de en teljes komolyan gondolom hogy visszakapja még.

Vélemény?

2019. júl. 29. 19:47
1 2 3 4 5 6
 11/51 anonim ***** válasza:
30%
És ahogy írod, VAN tisztálkodószere a családnak. Akkor meg minek ekkora drámát csinálni egy hülye habfürdőből?
2019. júl. 29. 20:20
 12/51 A kérdező kommentje:
6 volt már neked hogy gyüjtesz sporolsz vmire, ha kell nem eszel inkabb napközben miatta es megvan az álmod, es egy pillabat alatt tönkrevágja vki es a tanácsok nagy tanácsa aki persze megvesz magának 50 hasonlot is azt javasolja ne hisztizzem az élet nehezebb?
2019. júl. 29. 20:20
 13/51 anonim ***** válasza:
68%

"Ö kisebb. 10 éves."

De mennyivel? Te 12 vagy vagy 22?

2019. júl. 29. 20:21
 14/51 anonim ***** válasza:
78%

Vegyél neki egy literes gagyi tusfürdőt az eurós boltban,azt locsolgathatja.

Te meg tedd el a sajátod.

Egyébként milyen tusfürdő ez, hogy emmyire kiakadsz miatta?

15/51 A kérdező kommentje:
Maskor egy sportkocsit irok ki a kerdesbe.
 16/51 A kérdező kommentje:
Az már átmenne hogy esik az ilyen?
2019. júl. 29. 20:22
 17/51 anonim ***** válasza:
30%

“6 volt már neked hogy gyüjtesz sporolsz vmire, ha kell nem eszel inkabb napközben miatta es megvan az álmod, es egy pillabat alatt tönkrevágja vki es a tanácsok nagy tanácsa aki persze megvesz magának 50 hasonlot is azt javasolja ne hisztizzem az élet nehezebb?“

Neked egy tusfürdő az álmod?

Tudnék neked mesélni hidd el, és szerintem sokan mások is, hogy mi a fájdalom, és anélkül, hogy végletesen gondolkoznék. De nem kell ahhoz nagy tudósnak lenni, hogy tudja az ember, hogy amit itt levágsz az kb. 8éves szint.

2019. júl. 29. 20:28
 18/51 A kérdező kommentje:
Akkor szoval kb egy szavad sem lenne ha a wc be dobnam a telod
2019. júl. 29. 20:30
 19/51 A kérdező kommentje:
Mert nem ezek az élet nagy problémai. Ugye?
2019. júl. 29. 20:31
 20/51 anonim ***** válasza:
45%

"Neked egy tusfürdő az álmod? ... amit itt levágsz az kb. 8éves szint."

Ráadásul el se meri árulni, hogy hány éves, pedig más tanácsot adna az ember egy felnőttnek, mint egy általános iskolásnak...

2019. júl. 29. 20:32
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!