Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Durva lenne tesomnak visszaadn...

Durva lenne tesomnak visszaadni? Bosszu?

Figyelt kérdés

Ö kisebb.

10 éves.

De attol még értelmes. Nem egyszer megbeszéltük pl ne nyomja ki a tusfürdömet habnak,(a nem sok zsebpenzemen sporolok veszem), szintem a sminkszereket se vàgja tönkre (el is vannak téve).

En nem tudom mi viszi rà ezekre, de màr kiborultam.

Tudja hogy nem szabad, hogy fàj nekem, hogy nincs ràvalom csak ugy stb, de ma is az összes tusfürdöm kinyomta a vizbe. Bögni tudnék attol amennyi fàjdalmat okoz.

Anya meg: tudod, kicsi még tanitani kell stb dumàk.

Azon gondolkodtam ha felnö szant szandekkal vissza fogom adni neki.

Gondolom itt a valaszok majd bocsassak meg, meg vegyek lakatot a szekrenyre es a sajat otthonomat egy kollegiummà alakitsam elzarva mindenem, meg nehogymàr ilyenert sirjak ez a legnagyobb bajom, de en teljes komolyan gondolom hogy visszakapja még.

Vélemény?

2019. júl. 29. 19:47
1 2 3 4 5 6
 21/51 anonim ***** válasza:
70%

"6 volt már neked hogy gyüjtesz sporolsz vmire, ha kell nem eszel inkabb napközben miatta es megvan az álmod, es egy pillabat alatt tönkrevágja vki es a tanácsok nagy tanácsa aki persze megvesz magának 50 hasonlot is azt javasolja ne hisztizzem az élet nehezebb?"

Nem eszel napközben azért hogy tusfürdőt vehess? És ez a tusfürdő az álmod?

De ha a sminkes cuccaidat el tudod dugni akkot azt a flakon tusfürdőt miért nem? Miért hagyod elől ha tudod hogy úgy is kilocsolja? Ha nem haragszol megkérdezhetem hány éves vagy?

2019. júl. 29. 20:33
 22/51 A kérdező kommentje:

El volt téve. Azt hittem biztos helyen van. Hát nem volt.

Szoval ha nem nagy ügy akkor lelkiismeret furdalàs nelkül adhatom vissza. Majd en is ezt mondom hogy 8 éves szintü hiszti.

2019. júl. 29. 20:36
 23/51 anonim ***** válasza:
95%

Ne hagyd magad egy kis taknyosnak ...zárd el a dolgaid

Akik meg itt megszolnak, biztos mind milliomosok :) nekem is sokszor egy 1000ft os jobb fajta tusfurdore vagy akar egy Szempillaspiralra össze kellett spórolni a kaja pénzemből ....

Kevesebbet ettem miatta más meg puszta szórakozásból kionti

Nem tanácsolom hoy ezt tedd de én megvertem volna xd

2019. júl. 29. 20:37
 24/51 A kérdező kommentje:
Az ilyen tanacsok valok arra hogy màsok popcornnal röhögjenek. Nem kapod meg ;)
2019. júl. 29. 20:41
 25/51 anonim ***** válasza:
83%
Megértelek. Nálunk a nevelőapám olyan sóher hogy a legszarabb 200ftos cuccokra adna csak pénzt azt is fájó szívvel, így minden dolgomat az alapból se sok zsebpénzemből veszem. El is teszem a dolgaimat.
2019. júl. 29. 20:44
 26/51 anonim ***** válasza:
94%
Egyszerű a megoldás. Fogsz egy üres tusfürdős flakont és feltöltöd a családival. Közben neked legyen sajátod de az dugd el nagyon! Amit a családival töltöttél fel hagyd elől, azt locsolgathatja a a tesód nyugodtan. Feltöltheted minden nap a családival. Ha az is elfogy akkor remélem anyud is rájön hogy megnevelhetné a tesódat.
2019. júl. 29. 20:44
 27/51 anonim ***** válasza:
14%
Mennyire átlátszó, hogy nincs még 16... Az ilyet miért nem törlik?
2019. júl. 29. 20:46
 28/51 anonim ***** válasza:
93%
Nem értem miért kell bántani a kérdezőt. Lehet hogy ez csak egy rohadt tusfürdő, de azért ne legyen már az normális hogy egy 10 éves kilocsol egy flakon tusfürdőt mert az a heppje. Locsolja a családit aztán anyuka meg fürödjön sima vízzel.
2019. júl. 29. 20:47
 29/51 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2019. júl. 29. 20:48
 30/51 anonim ***** válasza:
26%

“Mert nem ezek az élet nagy problémai. Ugye?“

Nem. Még gyerekként is lehetnek ennél jóval nagyobb problémáid. Pl. Megbuksz félévkor, eltöröd a lábad, csúfolnak stb.

Amúgy egy telefont ne hasonlítsunk össze egy nyomorult tusfürdővel, még csak közelében sincs egymáshoz a kettőnek az ára. Amúgy nem hisztiznék, hanem bosszúból, ha már nagyobb leszel, belenyomnám az összes tusfürdődet a fürdővizembe és magamra kenném az összes sminkedet :))

Ha komolyan kérdezted, akkor sem hisztiznék, de nem tennéd zsebre amit tőlem kapsz, hiszen ha egy 12 éves gyerek annyira buta, hogy ne tudja felmérni, hogy egy komoly tételről van szó, nem ezer forintokról, akkor ott bajok vannak.

Egyébként tényleg nem lehetsz több 12-nél...de mondd már meg légyszi, mert komolyan érdekel..

2019. júl. 29. 20:52
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!