Miért kell ezt erőltetni? Hogyan értessem meg velük?
Jelenleg 19 éves vagyok és még nincs jogosítványom.A gond az,hogy én nem is akarok jogosítványt,de a szüleim erőltetik.Mindennap hallgatnom kell,hogy pedig az fontos,hogy fogok közlekedni,nem lesz senki aki vinni fog max.a busz...stb
Miért nem akarok jogsit? Mert nem tartom magamat alkalmasnak rá.Egyszerűen nem tudok figyelni.Egy sima beszélgetésnél is össze-vissza nézelődöm,ruhagomb,szín,szösz a levegőben.Ez van vezetés közben is,bámulok egy fát,színeket,felhőket, állatokat és nem az útra figyelek.Nem tudom kontrollálni és szerintem ez rettenetesen veszélyes.
Először ez nyilván hülyeségnek tűnik,hisz más is szokott nézelődni vezetés közben,meg milyen butaság ez,erőltesd meg magadat.Sajnos nem megy,olyankor máshol vagyok,minden eltereli a figyelmemet.Alapból utcán,,zavart'' is vagyok egy kicsit, ez pedig még jobban nehezíti a dolgot.
Hogyan értessem meg velük? Attól félek, hogy egyszer csak befizetnek valami tanfolyamra csak úgy,képesek rá.
Hozzád hasonló vagyok. Mindig jól tanultam, de a figyelmem totál szétszórt. A kresz és egyéb vizsgákon elsőre átmentem, mert ott csak tanulni kellett. A vezetésből háromszor húztak meg, mindig apróságokon múlt, majdnem feladtam, de negyedszerre átmentem. 6 évig a vizsga után egyáltalán nem is vezettem, csak a párom. (hivatásos jogsija van)
Amikor megszületett az első gyerekem, kb fél éves volt, amikor belázasodott, át kellett utazni a szomszéd városba gyerekorvoshoz, de a busz sofőr nem engedett fel a buszra babakocsival. Sírtam a dühtől, amiért ennyire kiszolgáltatott vagyok, aggódtam a gyerekért is, meg hogy ez rendszeresen így lesz.
Akkor újra kezdtem vezetni. Most 20 éve vezetek, igaz, 30 km-nél ritkán többet egyhuzamban, de nagyon sokszor kihúzott a bajból, hogy tudok vezetni.
A figyelem összpontosítás még mindig nehezen megy, ezért az átlagosnál óvatosabb és lassabb vagyok, amit sokan nehezen tolerálnak, de ez nem érdekel
12/13
személyedben meg is a kaptok a szokásos idősebb prolit, aki jól megmondja a kérdezőnek, köszönjük.
régi kérdés, de egyszerűen reménytelen megértetni velük. 30 felett vagyok, és azért szereztem jogsit pár éve, mert a családi cégnél vagyok, és erőltették.
rühellek vezetni, szétszórt vagy, ha tudom, h vezetni kell másnap, nehezebben tudok elaludni. jövőre szeretnék felmondani emiatt is.
a magyarok emberek többsége egyszerű, mint a szög és az EQ-ja is a béka segge alatt van. nem fogják fel, h nem mindenkinek való a vezetés, nem is szeret mindenki vezetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!