Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy értessem meg anyámékkal,...

Hogy értessem meg anyámékkal, hogy nem fogom elvégezni eutva főiskolát?

Figyelt kérdés

Elvettek jó pár évet az életemből, meg a vasszigor...

Előbb megölöm magam, mire felfogják.

2019. ápr. 17. 18:05
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy, iratkozz ki és tanulj olyat, amit el tudsz végezni.
2019. ápr. 17. 18:11
 2/9 A kérdező kommentje:
Bárcsak ilyen egyszerűen menne, hogy iratkozz ki...
2019. ápr. 17. 18:12
 3/9 anonim ***** válasza:
96%
Mert az, csak te vagy ilyen, aki hónapok óta szenved itt, hogy megtalálja az alkoholista apja, ha elköltözik, ezért nem is teszel semmit. 🤦🏿‍♀️
2019. ápr. 17. 18:15
 4/9 anonim ***** válasza:
26%
Szerencsetlen, bántalmazó Anyadek főiskolára kenyszeritenek, hogy nem minimalberert kelljen robotolnod valahol.
2019. ápr. 18. 12:27
 5/9 A kérdező kommentje:

Aha, szegények, nem adtak mást választást. Csak akkor voltam hülye, mikor hagytam, hogy rám erőltessék ezt, amit nem akarok...

Utána, vasszigor, verések... Közben hallgasd meg minden nap, hogyningyenélő vagy mennyibe kerül az a "sok" kaja, amit megiszol... Utána meg anorexiás vagy...

Közben meg ki sem hagyták szólni, hogy ne menj egyetemre, vagy ottbagyd, vagy minimum ha erőltetik, akkor átmehessek másik szakra, á nem.... "Munkára" is oda engednek, falura, ami neki jó.... Meg hát közben "az iskola rovására megy büdös taknyos"... Még a gyakorlati helyemet is megszabtál, addig bazztattak, hogy belementem, már úgy voltam, inkább megölöm magamat...

Ennek sosem lesz vége, de nem is érdekel már...

2019. ápr. 18. 13:41
 6/9 anonim ***** válasza:
62%
Aki már kiskorában nem tanulja meg képviselni az érdekeit, az szokjon a gondolathoz, hogy felnőtt korára nagyon nehéz lesz a sorsa, mert kinő a kis taknyos korból, és felnőttként már önérzetes, és zokon esik a szülő dirigálása. Sajnos van olyan szülő, aki nem veszi észre, hogy a gyereke felnőtt lett. Talán azért is, mert agresszív is. Talán azért is, mert a felnőtt-gyerek nem viselkedik felnőttként. Ez közös bűn szerintem.
2019. ápr. 18. 16:31
 7/9 anonim ***** válasza:

"Elvettek jó pár évet az életemből"

...pedig -a főiskola helyett- már évek óta töltögethetted volna a polcokat a Tesóban.

2019. ápr. 18. 22:32
 8/9 anonim ***** válasza:
Van, ami érdekel? Ha igen, diákmunkázz össze annyi pénzt, amennyiből felnőttképzésen kitanulsz egy szakmát és problem solved.
2019. máj. 27. 17:53
 9/9 anonim ***** válasza:
Már megint itt vagy?
2019. okt. 3. 22:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!