Más nő is van aki 30 felett van szüleivel lakik és az anyukája mindent megcsinál?
Nekem inkább az a tapasztalatom hogy 30+ évesen ha nincs is kinyalva az a bozonyos, de a távlati célok hiányoznak. Legyen az férfi vagy nő... Vagy ha van is valami képtelen mese... (bejön majd az MLM, meg az avon, modell leszek top szikretnél és a padláson fogom forgatni vasvillával a pénzt), sok haver barát van minden hónapra jut 2/3 utazgatás, de igazából semmi egzisztenciája sincs. Aztán ez egy öngerjesztő folyamat, haverok buli fanta... mikor jönne egy komoly kapcsolat meg eldobja a fenébe, mert "ne mondja nekem meg mit csináljak"
6 éve önállóan 4 éve párommal lakok, párom ugyan házias, de 2 évig én csináltam mindent. (pedig otthon egykeként kinyalták a fosómat nekem is, oszt budit pucolni így is tudok, meg elindítani a mosógépet, sőt ha hazanézek anyám mindig hordja a kaját meg eláraszt mindennel a mai napig is)
Szerintem nem csak a szülő felelőssége az egész, bizonyos kor fölött csakis a gyerek a hibás.
A pán péter szindróma meg férfiakra/nőkre egyaránt érvényes.
31/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!