Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Más nő is van aki 30 felett...

Más nő is van aki 30 felett van szüleivel lakik és az anyukája mindent megcsinál?

Figyelt kérdés
2019. júl. 8. 19:37
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
58%
Jézusom, mik ezek a válaszok? :D A 74%-oshoz hasonló embereket irtani kéne, a hozzájuk hasonló incel lúzerek szoktak egy nap elkezdeni lövöldözni az utcán, amikor túlteng bennük a nőhiány miatti frusztráltság.
2019. júl. 9. 04:00
 22/25 anonim ***** válasza:
56%

Nekem inkább az a tapasztalatom hogy 30+ évesen ha nincs is kinyalva az a bozonyos, de a távlati célok hiányoznak. Legyen az férfi vagy nő... Vagy ha van is valami képtelen mese... (bejön majd az MLM, meg az avon, modell leszek top szikretnél és a padláson fogom forgatni vasvillával a pénzt), sok haver barát van minden hónapra jut 2/3 utazgatás, de igazából semmi egzisztenciája sincs. Aztán ez egy öngerjesztő folyamat, haverok buli fanta... mikor jönne egy komoly kapcsolat meg eldobja a fenébe, mert "ne mondja nekem meg mit csináljak"

6 éve önállóan 4 éve párommal lakok, párom ugyan házias, de 2 évig én csináltam mindent. (pedig otthon egykeként kinyalták a fosómat nekem is, oszt budit pucolni így is tudok, meg elindítani a mosógépet, sőt ha hazanézek anyám mindig hordja a kaját meg eláraszt mindennel a mai napig is)

Szerintem nem csak a szülő felelőssége az egész, bizonyos kor fölött csakis a gyerek a hibás.

A pán péter szindróma meg férfiakra/nőkre egyaránt érvényes.

31/F

2019. júl. 9. 07:44
 23/25 anonim ***** válasza:
40%
Igen létezik. Közeli rokon és undorodom tőle, mert olyan mint egy nagyra nőtt óvodás. Van közöm hozzá, mivel engem is boldogít a folyamatos nyavalygásával.
2019. júl. 9. 13:31
 24/25 anonim ***** válasza:
48%
Van egy barátnőm, aki 30 felett is a szüleivel él, de ő abszolút kiveszi a részét a háztartásból, takarít, főz, mos, a családi kasszába belead azon felül, hogy a rezsi ráeső részét fizeti. Jól kijönnek egymással, van egy külön lakrésze, neki ez így tök jó, nem látok ezzel problémát. Az olyan nőket viszont csak megvetni tudom, akik felnőttként hagyják, hogy a szüleik kiszolgálják őket és nincs igényük az önállósodádra. Szánalmas, lusta élősködőknek tartom az ilyeneket és ezt nőként írom.
2019. júl. 9. 19:09
 25/25 A kérdező kommentje:
14-es hozzászóló ez teljesen így van sajnos velem is ez történt.
2019. júl. 9. 20:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!