Más nő is van aki 30 felett van szüleivel lakik és az anyukája mindent megcsinál?
Férfi otthon szülökkel 30+: "Incel,semmirekelő, életképtelen,semmit nem tud felmutatni"
Nő otthon 30+: "Okay"
Férfi vagyok és én szégyenlem magam az ideíró férfiak(?) miatt. Ha nincs nőtök, akkor bennetek van a hiba!
Nyilván az igényeitek a külsőtökhöz és a lehetőségeitekhez túl magasak, ezért sorozatosan pofára estek, de ebben nem a nők a hibásak.
Na megyek, engem vár az asszony!:D
Igen, nagyon sokan. És tudod, mi a valódi helyzet? Az, hogy a lányt csesztetik (meg a srácot is, aki ilyen helyzetben van), holott a valódi bűnös - mint szinte mindig! - a birtokló szülő. Általában az anya.
Az ilyen anyák (néha az apák is) egyszerűen nem engedik felnőni a gyerekeiket.
Szóval ezért csinálnak meg mindent: a gyerek gyerek marad örökre. Kettős mércét alkalmaznak: kifelé panaszkodnak, hogy a gyerek a nyakukon maradt és milyen ilyen meg olyan, de valójában mindig gondoskodnak arról, hogy a gyerek meg sem mozdulhasson otthonról és ne lehessen semmiféle stabil párkapcsolata.
A fiúknál ugyanez van. Ez a buta világ agyában a "Hotel mama", és kényelmesnek is tűnik, el is hordják igen hamar a gyereket mindennek, mert nem akarják látni, hogy a dolgok fordítva vannak. Nem a gyerek a bűnös, hanem a szülő. Igen kevés a kivétel.
Rajtad áll, hogy a mamikáddal meg papikáddal akarsz élni egy életen át, kisgyerekként, vagy hajlandó vagy felnőni? Jelzem: amikor a mai és a papi végre feldobja a bocskort, akkor te 50-60 között leszel, egyedül, esetleg lesz munkád, de párkapcsolatod semmi. Mert egy "kisgyereknek" nincs párkapcsolata. Sőt: egy igen önző szülő esetében még barátai sincsenek.
Kicsi idióta!
Az előtted firkáló, hozzád hasonló nyomoroncoknak szólt a megjegyzésem, akik szintén nem voltak képesek a kérdésre válaszolni, csak dől belőlük a nőkkel kapcsolatos frusztráció.
A családi meg legfeljebb téged hoz lázba, ha ennyire pontosan számontartod, engem nem érint!:D
Ezen az oldalon is már többször írtak otthon lakó férfiak-ami nem lenne baj, viszont olyan elvárásokkal, hogy az ész megáll.
Amikor társkeresőn fent voltam, nem egyszer írt rám olyan szülőknél lakó férfi, aki igénytelenül nézett ki, de a nőn ne legyen semmi felesleg, mellette általában mindent személyes sértésnek vettek, és csak magukról tudtak pofázni. Ja és legyen a nő szűz.
Én meg ezt tapasztaltam.
Többször be is vallották, hogy még mindig a saját anyjuk mos, főz, rájuk, bevásárol. Jaj és ne gyertek az évenkénti kettő fűnyírással.
Talán ezért van ez a kettős mérce sokakban sajnos. A mi rokonságunkban is az otthona lakó alkesz fickó elszedte az anyjától a nyugdíjat és kb. semmit nem csinált, mint ez kiderült később. De arrogancia az volt.
A lánytestvére járt haza takarítani és ápolni a mamát.
Vagy unokatestvérem, aki még akkor sem sajnálja meg az anyját, amikor az beteg, neeem ugrálja körül.
Na lehet tovább acsarkodni. Mondom, nem azzal van a baj, hogy otthon laktok, hanem ezzel a mérhetetlen agresszióval. Élettársam is otthon lakott amikor összejöttünk. Húha, akkor vele talán nem volt ilyen gond? Nem, ő tudott normálisan kommunikálni. Ja és segített az édesanyjának.
Amúgy meg sokan laknak otthon, akik elváltak és kisemmizték őket, vagy más egyéb okból, nem akartam senkit megbántani, csak egyszerűen elképesztett ez a fajta őrjöngés, amit ezek itt levágtak.
Ki ez a sok undorító patkány “férfi” itt?
Hogy beszélhettek így számotokra teljesen ismeretlen emberekről?!
Gusztustalan, hányingerkeltő a mocskolódásotok, nem is csodálom, hogy nincs senkitek a jobb kezeteken kívül. Nem is fogtok kelleni még a legigénytelenebb nőnek sem, mert szánalmas kis paprikajancsi fotelhuszárok vagytok, akiknek itt hatalmas a pofája, de élőben meg becsicskult lúzerek, behúzzák fülüket-farkukat, ha a főnök csúnyán néz rájuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!