Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Más nő is van aki 30 felett...

Más nő is van aki 30 felett van szüleivel lakik és az anyukája mindent megcsinál?

Figyelt kérdés
2019. júl. 8. 19:37
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
34%

Férfi otthon szülökkel 30+: "Incel,semmirekelő, életképtelen,semmit nem tud felmutatni"

Nő otthon 30+: "Okay"

2019. júl. 8. 20:30
 12/25 anonim ***** válasza:
75%

Férfi vagyok és én szégyenlem magam az ideíró férfiak(?) miatt. Ha nincs nőtök, akkor bennetek van a hiba!

Nyilván az igényeitek a külsőtökhöz és a lehetőségeitekhez túl magasak, ezért sorozatosan pofára estek, de ebben nem a nők a hibásak.

Na megyek, engem vár az asszony!:D

2019. júl. 8. 21:13
 13/25 anonim ***** válasza:
58%

Igen, nagyon sokan. És tudod, mi a valódi helyzet? Az, hogy a lányt csesztetik (meg a srácot is, aki ilyen helyzetben van), holott a valódi bűnös - mint szinte mindig! - a birtokló szülő. Általában az anya.

Az ilyen anyák (néha az apák is) egyszerűen nem engedik felnőni a gyerekeiket.

Szóval ezért csinálnak meg mindent: a gyerek gyerek marad örökre. Kettős mércét alkalmaznak: kifelé panaszkodnak, hogy a gyerek a nyakukon maradt és milyen ilyen meg olyan, de valójában mindig gondoskodnak arról, hogy a gyerek meg sem mozdulhasson otthonról és ne lehessen semmiféle stabil párkapcsolata.

A fiúknál ugyanez van. Ez a buta világ agyában a "Hotel mama", és kényelmesnek is tűnik, el is hordják igen hamar a gyereket mindennek, mert nem akarják látni, hogy a dolgok fordítva vannak. Nem a gyerek a bűnös, hanem a szülő. Igen kevés a kivétel.

Rajtad áll, hogy a mamikáddal meg papikáddal akarsz élni egy életen át, kisgyerekként, vagy hajlandó vagy felnőni? Jelzem: amikor a mai és a papi végre feldobja a bocskort, akkor te 50-60 között leszel, egyedül, esetleg lesz munkád, de párkapcsolatod semmi. Mert egy "kisgyereknek" nincs párkapcsolata. Sőt: egy igen önző szülő esetében még barátai sincsenek.

2019. júl. 8. 21:21
 14/25 anonim ***** válasza:
77%

Kicsi idióta!

Az előtted firkáló, hozzád hasonló nyomoroncoknak szólt a megjegyzésem, akik szintén nem voltak képesek a kérdésre válaszolni, csak dől belőlük a nőkkel kapcsolatos frusztráció.

A családi meg legfeljebb téged hoz lázba, ha ennyire pontosan számontartod, engem nem érint!:D

2019. júl. 8. 21:24
 15/25 anonim ***** válasza:
23%
Gratula a 4-es,végre valaki megmondta az igazat.Lehet hogy a kérdezőre nem igaz,de sok esetben így van.
2019. júl. 8. 21:45
 16/25 anonim ***** válasza:
94%
33 éves nő vagyok és a szüleimmel élek. Vicces, hogy tényleg azt hiszi mindenki, hogy ki van nyalva a s3ggem, anyám főz rám, stb... Nos nem! Pont, hogy én segítek nekik, mivel édesapám egy baleset következtében lebénult, így ő a háztartásban semmit nem tud megcsinálni, a ház is nagy, és az udvar is hatalmas! Szinte kizárólag én takarítok (állatok vannak a házban), füvet nyírok, mosogatok, ellátom a háziállatokat. Főzni is magamra szoktam, egyedül a mosás az, amit általában anyám csinál meg, valahogy ez így alakult ki, de azt sem mindig. Éltem már külön is, és akkor is teljesen jól elvoltam. Ha valaki ez alapján ítél meg, az az ő baja! :)
2019. júl. 8. 21:51
 17/25 anonim válasza:
16%
Egy átlag nő ilyenkor már összeköltözött valakivel. Ne mondd hogy nem teheted... Sok sok a lúzerjelölt
2019. júl. 8. 21:51
 18/25 anonim ***** válasza:
46%
Az nem gáz főleg a mai CSOK-nak köszönhető lakhatási helyzet miatt, hogy a szüleivel lakik együtt bárki, de az nagyon tré emberre vall, hogy mindent az anyja csinál és ezt ő annyiban hagyja, tesped, mint egy here.
2019. júl. 8. 22:00
 19/25 anonim ***** válasza:
82%

Ezen az oldalon is már többször írtak otthon lakó férfiak-ami nem lenne baj, viszont olyan elvárásokkal, hogy az ész megáll.

Amikor társkeresőn fent voltam, nem egyszer írt rám olyan szülőknél lakó férfi, aki igénytelenül nézett ki, de a nőn ne legyen semmi felesleg, mellette általában mindent személyes sértésnek vettek, és csak magukról tudtak pofázni. Ja és legyen a nő szűz.

Én meg ezt tapasztaltam.

Többször be is vallották, hogy még mindig a saját anyjuk mos, főz, rájuk, bevásárol. Jaj és ne gyertek az évenkénti kettő fűnyírással.

Talán ezért van ez a kettős mérce sokakban sajnos. A mi rokonságunkban is az otthona lakó alkesz fickó elszedte az anyjától a nyugdíjat és kb. semmit nem csinált, mint ez kiderült később. De arrogancia az volt.

A lánytestvére járt haza takarítani és ápolni a mamát.

Vagy unokatestvérem, aki még akkor sem sajnálja meg az anyját, amikor az beteg, neeem ugrálja körül.

Na lehet tovább acsarkodni. Mondom, nem azzal van a baj, hogy otthon laktok, hanem ezzel a mérhetetlen agresszióval. Élettársam is otthon lakott amikor összejöttünk. Húha, akkor vele talán nem volt ilyen gond? Nem, ő tudott normálisan kommunikálni. Ja és segített az édesanyjának.

Amúgy meg sokan laknak otthon, akik elváltak és kisemmizték őket, vagy más egyéb okból, nem akartam senkit megbántani, csak egyszerűen elképesztett ez a fajta őrjöngés, amit ezek itt levágtak.

2019. júl. 8. 22:39
 20/25 anonim ***** válasza:
73%

Ki ez a sok undorító patkány “férfi” itt?

Hogy beszélhettek így számotokra teljesen ismeretlen emberekről?!

Gusztustalan, hányingerkeltő a mocskolódásotok, nem is csodálom, hogy nincs senkitek a jobb kezeteken kívül. Nem is fogtok kelleni még a legigénytelenebb nőnek sem, mert szánalmas kis paprikajancsi fotelhuszárok vagytok, akiknek itt hatalmas a pofája, de élőben meg becsicskult lúzerek, behúzzák fülüket-farkukat, ha a főnök csúnyán néz rájuk.

2019. júl. 8. 23:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!