Más nő is van aki 30 felett van szüleivel lakik és az anyukája mindent megcsinál?
Nincs!
A 8 milliárd emberből te vagy az egyetlen.
Biztos van több ilyen nő is, akár a gyakin is összefuthatsz velük.
Mire akarsz kilyukadni?
4-es
Igen, nekem is az a kedvencem, főleg hogy sok esetben a fiatal korukban 25 év alatt nagyon is vadak voltak, kiélték magukat de aztén senki nem tudott megmaradni mellettük a személyiségük okán és még 30+ is várják a herceget a lovon.
Ébresztő!!! Nem elég hogy külsőleg sincsenek már toppon (nem 16-25) de elvárások is abszurdok.
4-es ez szép volt nagyon igaz!
Neked valami bipoláris zavarod van?
Hol te vagy az a nő, hol meg annak a nőnek a szüleivel laksz.
A nőgyűlölő, nívótlan és sikertelen ideírogató hímtagokkal meg ne foglalkozz!
35 éves koromig otthon laktam, egy ideig még négyen, aztán hárman, aztán csak anyuval. Nem mindent ő csinált, de nyilván sokmindenben könnyebbséget jelentett, hogy nem mindent nekem kellett megcsinálnom. Na és? Ha nem tökegyedül él valaki, akkor kölcsönösen segítik egymást, úgy normális. Amíg úgy volt jó, úgy laktunk. De attól, hogy valaki otthon lakik, közben önállósodhat: vállalhat munkát, kiveheti a részét a háztartásból, ügyintézésből, gyűjthet pénzt a későbbi elköltözésre, stb.
"Nagyon sok nő van ilyen helyzetben.
Nekik általában az elvárásuk:
-Legyen saját lakásod, egzisztenciád, tuti jó munkád-
-Legyen jó kocsid, motorod, legyenek külföldi élményeid
-Vigyen vacsorázni drága helyre
-Figyelje minden kívánságod, és azonnal teljesítse is."
Sose voltak ilyen elvárásaim. Az utolsó éppen azért nem, mert sose éltem egyedül, így egész életemben mindig tekintettel kellett lennem másokra.
"Miközben te anyádéknál kussolsz a kisszobába, Joy-t és Nők lapját olvasva a neten miközben egy rakás hulladék vagy, de anyukád azt mondja királylánynak születtél."
Telistele vagy előítéletekkel, miközben semmit sem tudsz se a kérdezőről, se a szüleikről, se a körülményeikről, se semmiről.
Szövegértés!?
Annyit mondtam, hogy "nagyon sokan vannak így".
És netto hazudsz ha azt mondod nem úgy van ahogy írtam.
Egy ismerkedéskor ha a pasi UGYANEZT leírja neked (nektek) akkor már töketlen balfax lesz anyuci mellett.
De ti "segítitek egymást".
Értem én...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!