Miért ilyenek a szüleim?
Mire vettél fel hitelt? Ki törleszti?
Még nem késő szakmát/diplomát szerezni. Meló mellett persze nehezebb, de a semminél jobb.
Amúgy pályaválasztásnál az én szüleim sem segítettek, apám beszkennelte a bizimet és kész. Mindent magam intéztem.
Elöször is olyan nincs, hogy "felvetettek velem 1 milliós kölcsönt", nem ök VETETTÉK FEL", hanem TE VETTED FEL EGYEDÜL" - azaz ez csak a te hibád.
Másrészt miért nem tanulsz tovább, ha nem tetszik a gyári munka?
Harmadszor egyáltalán miért élsz még velük, ha semmi sem jó ott????
24 évesen már ne azon nyavalyogj, hogy tíz éve ki mit mondott vagy sem, hanem vedd kezedbe az életedet és kezdj valami értelmeset.
Mondtad hogy faterod lapátolt,nem vagyok pszichológus de előfordulhat hogy azért próbálja meggátolni hogy légy valaki ezzel próbálja betömni azt az űrt ami amiatt jött létre hogy nem olyan munka lehetőséget kapott amilyet akart volna.
U.I.:Mint mondtam nem vagyok pszichológus és ez csak egy feltételezés.(Valószínűleg jó nagy hülyeség de azért megpróbáltam)Amúgy heló
Nekem is hasonló volt. Anyám félbe hagyta a gimit, mert bepasizott, utána gyárban dolgozott évekig.
Kisgyerek koromban ő is mondta, hogy sokra viszem, középiskolás koromban az ellentétjét...minek akarok továbbtanulni, menjek dolgozni gyárba. Nem áll bele egy forintot se, még a buszjegyet se fizeti.
Szerintem irigyek, hogy te tudnál mást is választani...hogy neked lehet jobb életed, mint amilyen nekik volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!