Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért ilyenek a szüleim?

Miért ilyenek a szüleim?

Figyelt kérdés
Gyereknek mindig azt mondták, hogy én belőlem lesz valaki nem fogok lapátolni, mint az apám. Aztán mikor 15 lehettem ott volt a pálya választás és behivatta a szüleimet az osztályfőnök, ők le se xarták hogy hova menjek a tanárom javasolta hogy menjek gimibe, igen aztán leérettségiztem és ők nem akarták finanszírozni a tovább tanulásom, így elmentek dolgozni gyárakban, meg felvetettek velem 1 milliós kölcsönt. Most meg azzal piszkálnak, hogy nem vagyok férfi, mert nem megyek el lapátolni mert hogy én úri gyerek vagyok...

2019. júl. 7. 13:48
 1/8 A kérdező kommentje:
Ja meg fenyegetnek hogy kidobnak az utcára mostanában
2019. júl. 7. 13:49
 2/8 anonim ***** válasza:
78%

Mire vettél fel hitelt? Ki törleszti?

Még nem késő szakmát/diplomát szerezni. Meló mellett persze nehezebb, de a semminél jobb.

Amúgy pályaválasztásnál az én szüleim sem segítettek, apám beszkennelte a bizimet és kész. Mindent magam intéztem.

2019. júl. 7. 14:01
 3/8 A kérdező kommentje:
24 éves vagyok
2019. júl. 7. 14:04
 4/8 anonim ***** válasza:
37%

Elöször is olyan nincs, hogy "felvetettek velem 1 milliós kölcsönt", nem ök VETETTÉK FEL", hanem TE VETTED FEL EGYEDÜL" - azaz ez csak a te hibád.

Másrészt miért nem tanulsz tovább, ha nem tetszik a gyári munka?

Harmadszor egyáltalán miért élsz még velük, ha semmi sem jó ott????

24 évesen már ne azon nyavalyogj, hogy tíz éve ki mit mondott vagy sem, hanem vedd kezedbe az életedet és kezdj valami értelmeset.

2019. júl. 7. 14:24
 5/8 anonim válasza:
48%

Mondtad hogy faterod lapátolt,nem vagyok pszichológus de előfordulhat hogy azért próbálja meggátolni hogy légy valaki ezzel próbálja betömni azt az űrt ami amiatt jött létre hogy nem olyan munka lehetőséget kapott amilyet akart volna.

U.I.:Mint mondtam nem vagyok pszichológus és ez csak egy feltételezés.(Valószínűleg jó nagy hülyeség de azért megpróbáltam)Amúgy heló

2019. júl. 7. 14:24
 6/8 anonim ***** válasza:
79%

Nekem is hasonló volt. Anyám félbe hagyta a gimit, mert bepasizott, utána gyárban dolgozott évekig.

Kisgyerek koromban ő is mondta, hogy sokra viszem, középiskolás koromban az ellentétjét...minek akarok továbbtanulni, menjek dolgozni gyárba. Nem áll bele egy forintot se, még a buszjegyet se fizeti.

Szerintem irigyek, hogy te tudnál mást is választani...hogy neked lehet jobb életed, mint amilyen nekik volt.

2019. júl. 7. 14:31
 7/8 anonim ***** válasza:
21%
Ha te 24 évesen gyárban végzel fizikai munkát, az nem a szüleid hibája. Ez a lapátolás meg nem tudom milyen fétised.
2019. júl. 7. 15:20
 8/8 anonim ***** válasza:
Azért mert sötétek. Muszáj magadban letisztáznod, hogy egyáltalán nem, vagy csak keveset számíthatsz a segítségükre. Inkább úgy készülj, minden gondodat, a jövődet illető feladataidat e g y e d ü l N e k e d lesz muszáj megoldani. A tervezés és a gondolkodás (meg a továbbképzésedhez fontos anyagiak előteremtése) tehát Rád hárul, rájuk inkább ne számíts. Van akinek könnyebb, Neked ez jutott, mindenkinek megvan a maga útja. Ha ezek a tények, akkor ebből a helyzetből kell startolnod az Életben. Korai feladni, még bármi lehet belőled.
2019. júl. 7. 16:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!