Ti mit engedtek meg a szülőknek, mibe szólhatnak bele és mibe nem? 20+évesekhez szól elsősorban a kérdés, akik még otthon laknak?
Reflexből nem szólnak bele semmibe.
Akkor jövök-megyek,mikor és meddig akarok. Bárkit/kiket felhozhatok,de ez az én elveim szerint megbeszélendő velük,bár ezt nem ők kérik.
Házimunkába nem kéne segítenem,de megteszem. Plusz nyílván hazaadok egy összeget (ezt is inkább én akarom). Mondhatni a nekik kedvező szabályokat én állítottam fel magamnak,mert ez így mindenkinek jobb.
"Pl azt visztek fel, akit akartok? Mikorra kell hazaérni, mikor mit csinálsz, háztartás stb?"
Pofám nem lett volna bárkit felvinni. Egyedül a férjem (aki akkor még nyilván nem volt az) járt fel rendszeresen, de őt is mindig bejelentettem előre. "Anya, XY jön este, oké?"
Természetesen nem volt takarodó. Akkor jöttem-mentem, ahogy tetszik, de az természetes volt, hogy ha az átlagostól később mentem, akkor haza szóltam. Mert így illik. Hogy ne aggódjanak.
A házimunka is olyan, hogy akinek belső igénye van a tisztaságra, azt nem kell noszogatni.
Magam után eltakarítok
Fizetem a rezsi felét
Öltözködésbe, az életemmel kapcsolatos döntésekbe nem szoktak beleszólni, mondjuk soha nem is érdekelte őket...
Nem hoztam fel ide senkit, még barátokat se
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!