Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ha az apa csalja a feleségét,...

Ha az apa csalja a feleségét, a gyerek ebből mit érez meg?

Figyelt kérdés

2019. júl. 4. 09:40
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
62%

Előző. Kérlek ne hazudj! Nem minden férfi hütlen! Azért mert te ìgy gondolod, az még nem a valóság. Én 19 éve vagyok a feleségemmel, gyerekeink is vannak. Soha nem csaltam meg, nem is foglalkoztam más nőkkel. Viszont hibás vagyok, mert belehajszoltam őt abba hogy félrelépjen. Csak én a második diplomámat szereztem munka és gyerekek mellett, és őt hanyagoltam kevés volt a szex. És igaza volt! 4-ig dolgoztam, este 11-ig tanultam, aztán alvás. Nem volt több energiám. A vizsga időszakban ez még keményebb lett. Akkor csalt meg, egy emberkével. Rájöttem, hazudozott, tagadott mindent. Azt mondta váljunk el és én beleggyeztem. Na akkor jött a nagy változás, csak engem szeret, én vagyok az igazi meg ehhez hasonló. Gondolom a másik pasinak nem kellett. Kiderítettem ki az, egy gyakorlatilag nincstelen ember volt. Ott nem hiszem hogy megtalálta volna a számítását a feleségem, úgyhogy maradni akart. Én, kizárólag a gyerekek miatt vele maradtam.

úgyhogy ne hazudj, mert ilyen is van. A nők is tudnak aljasok lenni. Még az sem tartotta vissza hogy kicsi gyerekei vannak. Hogy azokkal mi lesz ha mi elválunk. Felnőnek csonka családban? Ja, antialkoholista vagyok,és nem dohányzok, mindig rendezett egziszgenciám volt, már ő előtte is.

2019. júl. 4. 12:53
 12/14 anonim ***** válasza:
77%
Őszintén?Azt érzed,hogy a család széthullik,elkezdenek a tagok távolodni egymástól,apu nincs otthon,nem szereti már a gyereket,legalábbis nem törődik és nem foglalkozik vele,nincsenek közös programok,mindenki egyedül van,amikor az anyuka elkezd gyanakodni az a legrosszabb szerintem,akkor tapintható a feszültség és a gyerek ezt akkor is elszenvedi,ha ő semmi rosszat nem tett,rossz ezt látni egy gyereknek.Aztán,ha minden kiderül van egy giga veszekedés aztán vagy mindenki megy amerre lát,vagy együtt maradnak a szülők,én az utóbbit kaptam ami százszor rosszabb,mintha széthullana a család,olyankor minden nap előkerül a téma,mert a feleség nem tudja túltenni magát a dolgon,és folyamatosan a férj fejéhez vágja,hogy mit tett,ilyenkor a gyerek nem érzi jól magát otthon és valahova megpróbál elmenekülni,nekem sajna akkor nem volt hova,mivel kicsi voltam,de most talán sikerül így félig felnőttként,ebben az esetben az idő mindent begyógyít mondat semmit sem segít,anyám örökké emlékszik,nem tud megbocsájtani,nem tud felejteni,dr mozdulni se mer...
2019. júl. 4. 18:14
 13/14 anonim válasza:
Én csak annyit éreztem belőle, hogy sokszor van veszekedés otthon. Nem értettem, hogy miért, egy idő után már sajnos hozzászoktam. A testvéreim mind sokkal idősebbek (8, 9 illetve 11 évvel), mint én, így csak annyit tapasztaltam, hogy veszekedés megy anya - apa, illetve apa - és a legidősebb nővérem között. Most már, hogy felnőttem (20 perc múlva hivatalosan 19 éves, haha), megértettem. Végül édesanyám mert is róla beszélni. Ők élettársak továbbra is (házasok soha nem voltak, apámnak mindig csak a bulizás, a nők és az alkohol volt fontos, a család nem), azonban semmi szeretet nem érezhető köztük, csak eltűrik egymást. Így utólag visszatekitve egész sok dolgot befolyásolt a gyerekkoromban, még úgy is, hogy nem tudtam, mi történik.
2019. júl. 4. 23:42
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Tuti azok pontozgatják le az embereket, akik a kérdésben magukra ismertek.

Tényleg megérdemelitek, hogy ugyanúgy hagyjanak el titeket majd öregen, ahogy ti hátbaszúrtátok a családjaitokat.

2019. júl. 5. 02:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!