Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ha az apa csalja a feleségét,...

Ha az apa csalja a feleségét, a gyerek ebből mit érez meg?

Figyelt kérdés

2019. júl. 4. 09:40
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
48%
Értelmes kérdés. Semmit? Még a feleségnek se feltétlenül tűnik fel. A gyereknek majd max a veszekedés meg a válás lesz az, amit megérez
2019. júl. 4. 09:47
 2/14 anonim ***** válasza:
46%
A gyerek maximum akkor fog érezni valamit a veszekedésen,meg a váláson kívül ha rajta kapja az apját azon hogy másik nővel van. Ez inkább már az idősebb gyerekekre jellemző akik már eljárnak otthonról stb... vagy egyedül járnak iskolába és hazafelé menet látják hogy az apuka más nővel van.
2019. júl. 4. 10:05
 3/14 anonim ***** válasza:
65%

Nem örültem neki mikor anyám elmondta. Sírt szegény, én persze sajnáltam, apám meg piás volt amúgy is szóval benne nem sokat csalódtam...

Különösebben sokat nem foglalkoztam a dologgal olyan 12 éves körül lehettem.

Teljesen más mikor téged csalnak meg (exfeleségem megcsalt), vagy csak a környezetedben valakit. Természetesen sajnálod a dolgot de nem fáj annyira.

2019. júl. 4. 10:29
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
A szülők közötti feszültséget, a biztonság hiányát nagyon is megérezheti. Nem szabad lebecsülni a gyerekeket. Sokkal többet értenek és tudnak mint azt a szülők szeretnék.
2019. júl. 4. 10:33
 5/14 anonim ***** válasza:
86%

A legtöbb gyerek (érthetően) megutálja/eltávolódik az adott szülőtől.

Senki nem szereti a gerincteleneket.

2019. júl. 4. 10:43
 6/14 anonim ***** válasza:
35%
hát kb ugyanazt, mikor az anya csalja a férjét. de mindkét esetben a férfi a hibás. mindig. a nő csak áldozat.(irónia,szarkazmus)
2019. júl. 4. 10:50
 7/14 anonim ***** válasza:
37%

most miért lettem lepontozva? butaságot írtam? ha a nő félrelép, az azért van, mert a férje elhanyagolja. nem érzi nőnek magát mellette, nem dicséri, nem bókol mert ellustult, vagy mert kocsmába jár, meccset néz stb. nem akar szexelni és feleségének igénye van a szexre, elillan a hálószobából az intimitás, az asszonynak szüksége van rá. ergo: a férfi a hibás az asszony tette miatt, mert bele hajszolta a félrelépésbe:)

Ha a férfi lépfélre: ez elég egyértelmű, szoknyapecér, hűtlen dög, a farka után megy, stb. tehát nyilván a férfi a hibás itt is.

AKKOR MIÉRT LETTEM LEPONTOZVA?

2019. júl. 4. 12:05
 8/14 anonim ***** válasza:
83%

Akkor azt éreztem meg, hogy nincs otthon. Este későn ér haza, hétvégén túlórázik. Anya feszült, sír. Egyszer kaptam is fatertól egy pofont, mikor megkérdeztem, hogy ha mindig túlórázik, miért nincs soha pénz arra, amit kérek? Egyáltalán nem èrtettem, hogy mi rosszat mondtam. Utólag persze tudom, hogy azt nem mondhatta, hogy a fiatal szerető sokba kerül, nem a két szép szeméért van vele.

Kamaszként és fiatal felnőttként is sokat küzdöttem azzal, hogy egyszerűen elkönyveltem, hogy minden férfi hűtlen. Csak idő kérdése, és az is megcsal, akiről sose hitted. Ezen mondjuk az se segített, hogy az első két kapcsolatom pont ezért ért véget, megcsalt a barátom.

Hosszú út volt, mire meg tudtam bízni egy férfiban.

Most apám szívja fogát. A válás után tojt a fejemre. Született egy féltestvérem, de aztán az új feleséggel is elváltak. Nem rég meghalt az élettàrsa. Most öreg, magányos, kezd betegeskedni, és az ajtót se nyitja rá senki. Nem érti, hogy ellenem mit követett el, hisz nem engem csalt meg. Ja. De ugyanúgy elhagyott.

2019. júl. 4. 12:26
 9/14 anonim ***** válasza:
76%
Aki csalja a házastársát (de nem lép ki a kapcsolatból, egy gerinctelen hazug), az ugyanúgy leszarja a gyerekeit. Az egész családot felrúgja. Az ilyenekért nem kár, hogy a gyerekeik eltávolodnak tőlük. Gondolom, azok pontoztak le, akik magukra ismertek.
2019. júl. 4. 12:38
 10/14 anonim ***** válasza:
94%

Hát azért rohadtul nem volt kisgyermekként kellemes éjszakába nyúlóan hazavárnom apát... ekkor történt meg először, hogy nem a megszokott időben jött haza. Persze gyerekként nem arra gondoltam, hogy épp csalja anyámat... hanem arra, hogy biztos baleset érte... a kórházban küzdenek az életéért vagy akár már meg is halt! Aztán elszundítottam a várakozásban és mire felébredtem már hazajött... csak évekkel később, amikor a névnapomon bejelentette hogy elhagy minket, akkor értettem meg, hogy milyen hülye voltam, hogy aggódtam miatta, hogy anya miért volt sokszor szomorú, ideges, nemtörődöm, hogy miért rohant el itthonról este a sötétben sírva...

A gyerek nem hülye! Érez minden kis feszültséget, akkor is ha nem mutatja!

Egy kis utószó: Az apám tönkretette a családunkat mert ment a rohadt fsza után, csak magára gondolt. A r#banca elhagyta, azóta csak k#rvázik, látszik rajta hogy nem boldog de igyekszik nem mutatni. Ja és gondolom az újabb p#csája igencsak sok pénzbe is kerül, mert állandóan azon nyavalyog hogy nincs pénze, mindent megvesz neki 😆 remélem a sok eszét nem örököltem. Mindenesetre 3 életet sikeresen tönkretett. Gyökér.

2019. júl. 4. 12:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!