Felneveltem a hugom mégis en vagyok a rossz!?
Figyelt kérdés
18 eves vagyok a hugom 6 éves. 2 évesen hagyták rám hosszabb időre először azóta minden szünetben én vigyázok rá. Iskola időben pedig suli után velem van. Tulajdonképpen annyi szabad időm van amit hétvégente a pároméknál töltök(2 éve vagyunk együtt) ő nagyon támogat es mindig mellettem van. Főzök mosok takarítok a gyerek mellett mégis én vagyok a rossz és a szerencsétlen akit mindenki csak eltűr és akiből nem lessz semmi. Jövőre érettségizek es szuleim aztán el is mondták csináljak amit akarok ők nem támogatnak tovább. Teljesen tönkre mentem idegileg a gyerek mellett és csak kiabálok és sírok minden miatt. Kikészültem. Most mi lesz? Valami ötlet? Gyógyszer bármi?2019. júl. 2. 14:23
31/31 anonim válasza:
Hogy vagy most, kérdező? Mi történt azóta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!