Felneveltem a hugom mégis en vagyok a rossz!?
Figyelt kérdés
18 eves vagyok a hugom 6 éves. 2 évesen hagyták rám hosszabb időre először azóta minden szünetben én vigyázok rá. Iskola időben pedig suli után velem van. Tulajdonképpen annyi szabad időm van amit hétvégente a pároméknál töltök(2 éve vagyunk együtt) ő nagyon támogat es mindig mellettem van. Főzök mosok takarítok a gyerek mellett mégis én vagyok a rossz és a szerencsétlen akit mindenki csak eltűr és akiből nem lessz semmi. Jövőre érettségizek es szuleim aztán el is mondták csináljak amit akarok ők nem támogatnak tovább. Teljesen tönkre mentem idegileg a gyerek mellett és csak kiabálok és sírok minden miatt. Kikészültem. Most mi lesz? Valami ötlet? Gyógyszer bármi?2019. júl. 2. 14:23
21/31 anonymousreview60 válasza:
"még egy év es mindenképp költözök." Ez legyen a zárszó, ehhez tartsd magadat.
22/31 anonim válasza:
Suli után menj el otthonról. Szólsz a szüleidnek hogy ez meg az a dolgod van és kész. Munkát meg simán kereshetsz, és akkor a szüleid talán átvennék a szülői feladataikat a húgod nevelésével kapcsolatban. Azért bízzák rád mert megcsinálod.
23/31 anonim válasza:
Nem vagy semmi, hogy a Te húgod már 6 évesen fel van nevelve, nagyon hatékony lehetsz.
24/31 A kérdező kommentje:
Azért 6 évesen sokkal önállóbb mint mikor velem maradt először. Mindent velem tanult meg ... az első szavától az íras-olvasásig. Imádom a kis csöppsegemet. Es nem nincs felnevelve de ugyis velem fog maradni. Valaki irta hogy mondjam azt hogy dolgom van. Szerintetek nem próbáltam. A válasz az volt hogy nekik is dolguk van ha enni akarok...
2019. júl. 3. 21:02
25/31 anonim válasza:
Ezek szerint a szüleid dolgoznak és ezért van rád bízva a húgod. Az én nővérem 7 évvel idősebb és én is elég sokszor voltam rá bízva mert dolgoztak a szüleink. Ő egyszer sem panaszkodott emiatt, és nem is állítja hogy ő nevelt volna fel, pedig elég sokmindent tőle tanultam, ő ült le velem leckét írni ha kellett stb és neki is csak hétvégén volt szabadideje. Még most sem vágja soha a fejemhez, pedig már 39, ill. 32 évesek vagyunk.
Apu hetente-kéthetente járt haza hétvégén mert úgy dolgozott, anyu este ért haza a munkából. Mi nem neheztelünk emiatt a szüleinkre, hiszen dolgoztak és így tudtunk megélni. Így volt lehetőségünk továbbtanulni.
Próbáld más szemszögből is végiggondolni a helyzeteteket.
26/31 anonim válasza:
Jó, de nem mind1, hogy délután 3ig dolgoznak vagy estig persze nekik is kell pihenni, de gondolom amikor a kérdező kisgyerek volt akkor is dolgoztak akkor nem látták el őt nem nevelték egyedül hagyták azt majd megoldja? Az én apukám is dolgozott szakácsként volt, hogy két műszakba anyukám meg pont lek.kilt minket mamám nevelt fel engem is meg nővéremet az öcséimet meg én meg nővérem.
27/31 A kérdező kommentje:
Én akkor kerultem a szuleimhez mikor a hugom megszuletett...addig nem ismertem oket szoval nem tudom milyen emberek. Engem a nagyszuleim neveltek
2019. júl. 4. 20:41
29/31 anonim válasza:
Találj ki még valami szívszorítót.
30/31 anonim válasza:
Mért voltál a nagyszüleidnél? Elvett a gyámhatóság? Vagy odavettek és a szüleidet nem érdekelte mi van veled? Akkor voltál jó nekik mikor megszületett a tesod? Eddig melletted álltam, mert hasonló helyzetben voltam én is, de mostmar nekem is fura. De ha ennyire rossz neked, akkor suli mellett simán tudsz dolgozni én is azt tettem és 20-30at odaadtam a szüleimnek plusz a többiből megéltem úgy hogy nekem is érettségi évem volt és tanultam is mellette, ha eltudsz lépni onnan s megtudsz élni akkor tudod kérvényezni, a gyámhatóságon, hogy szeretnéd ha tesod is veled lenne tudom csúnya dolog a szüleiddel szemben viszont ott hagyni nem akarod (ami persze természetes) viszont a te életed meg tönkre megy így. A barátoddal, barátod szüleivel szerintem meg lehetne beszélni a dolgot, nem olyan kicsi már a húgod főleg hogy ha felfogja hogy veled akar lenni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!