Én mégis mit tudok segíteni a páromon? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
Van egy barátom, 21 éves fiú. Én egy 18 éves lány vagyok. A barátom elég nehéz helyzetben van: az anyja pszichiátriai eset, súlyosan idegbajos. Tegnap kitalálta, hogy kirakja a páromat hazulról (sajnos megteheti, most nem mennék bele, miért). A családja többi tagja sem tud segíteni, és az én családom sem, maximum én tudnám őt kis pénzzel támogatni. Tehát gyakorlatilag nem tud hova menni. Ő most teszi le májusban az érettségit, esetleg kollégiumban lehetne még elhelyezni. Én megyek nagyon messzire egyetemi kollégiumba most szeptemberben. Ő elmegy most dolgozni nagyon sokat, legalábbis ez a terv. Mit tehetnék én? Mit segíthetnék? Kétségbe vagyok nagyon esve. Amúgy Budapesten lakik.2017. aug. 14. 11:50
1/23 anonim válasza:
Te úgy tudsz segíteni, ha megkéred a te szüleidet, hogy ideiglenesen fogadják be. Egyébként pedig a barátokat kellene megkeresni, akiknél pár hétig ellehet, amíg talál magának szállást valahol.
2/23 anonim válasza:
Eddig mièrt nen dolgozott a párod?
3/23 anonim válasza:
"Most májusban" - tehát közel egy év múlva érettségizik, amikor 22 éves lesz. Hova lett 3-4 év az életéből? Ennyiszer bukott? Vagy esti gimnáziumba jár? De akkor dolgozik évek óta, nem? Ha dolgozik, valami albérletet csak ki tud fizetni magának, nem? Akkor meg miért esel kétségbe?
4/23 anonim válasza:
21 evesen nem kell semmilyen indok, hogy az anyja kirakhassa, midon 3 eve nagykoru. Majus meg nagyon messze van, elmehet addig kollegiumba esetleg, vagy keressen fel egyhazi szervezetet, hatha tudnak segiteni, ha a baratok /rokonok kilove. Legrosszabb esetben munkasszallo, mellette melo ill esti erettsegi.
5/23 anonim válasza:
En is súlyosan idegbeteg pszichiátriai eset lennék, ha a gyerekem 22 évesen jutna el az erettsegiig. ...
Keressen a drága barátod munkát. Van olyan is, ahol munkasszalon lakhat
6/23 anonim válasza:
21 évesen érettségizik? Eddig mi a szart csinált?! Vakarta?
Szánalmas...
7/23 anonim válasza:
Én is kiraknám az élősködő gyerekemet, normális esetben legkésőbb 20 éves korban szokás érettségizni - és ekkor már évvesztes a gyerek és ötéves gimibe járt.
8/23 anonim válasza:
#6-os! Mi van akkor,ha eddig szakmát csinált és utána ment érettségire? Emberek gondolkozzatok már!!!
9/23 anonim válasza:
8-as ilyen nincs. :D
Én is szakközépbe jártam, nyolcadik után!, és AZ érettségi+szakmával zárul NEM 21 évesen.
10/23 anonim válasza:
#9-es!
Volt olyan osztálytársam aki 24 évesen fejezte be a sulit!
4év szakma + 4év érettségi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!