Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Én mégis mit tudok segíteni a...

Én mégis mit tudok segíteni a páromon? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Van egy barátom, 21 éves fiú. Én egy 18 éves lány vagyok. A barátom elég nehéz helyzetben van: az anyja pszichiátriai eset, súlyosan idegbajos. Tegnap kitalálta, hogy kirakja a páromat hazulról (sajnos megteheti, most nem mennék bele, miért). A családja többi tagja sem tud segíteni, és az én családom sem, maximum én tudnám őt kis pénzzel támogatni. Tehát gyakorlatilag nem tud hova menni. Ő most teszi le májusban az érettségit, esetleg kollégiumban lehetne még elhelyezni. Én megyek nagyon messzire egyetemi kollégiumba most szeptemberben. Ő elmegy most dolgozni nagyon sokat, legalábbis ez a terv. Mit tehetnék én? Mit segíthetnék? Kétségbe vagyok nagyon esve. Amúgy Budapesten lakik.

2017. aug. 14. 11:50
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
81%
Te úgy tudsz segíteni, ha megkéred a te szüleidet, hogy ideiglenesen fogadják be. Egyébként pedig a barátokat kellene megkeresni, akiknél pár hétig ellehet, amíg talál magának szállást valahol.
2017. aug. 14. 12:09
 2/23 anonim ***** válasza:
35%
Eddig mièrt nen dolgozott a párod?
2017. aug. 14. 12:18
 3/23 anonim ***** válasza:
78%
"Most májusban" - tehát közel egy év múlva érettségizik, amikor 22 éves lesz. Hova lett 3-4 év az életéből? Ennyiszer bukott? Vagy esti gimnáziumba jár? De akkor dolgozik évek óta, nem? Ha dolgozik, valami albérletet csak ki tud fizetni magának, nem? Akkor meg miért esel kétségbe?
2017. aug. 14. 12:50
 4/23 anonim ***** válasza:
45%
21 evesen nem kell semmilyen indok, hogy az anyja kirakhassa, midon 3 eve nagykoru. Majus meg nagyon messze van, elmehet addig kollegiumba esetleg, vagy keressen fel egyhazi szervezetet, hatha tudnak segiteni, ha a baratok /rokonok kilove. Legrosszabb esetben munkasszallo, mellette melo ill esti erettsegi.
2017. aug. 14. 13:20
 5/23 anonim ***** válasza:
62%

En is súlyosan idegbeteg pszichiátriai eset lennék, ha a gyerekem 22 évesen jutna el az erettsegiig. ...

Keressen a drága barátod munkát. Van olyan is, ahol munkasszalon lakhat

2017. aug. 14. 13:26
 6/23 anonim ***** válasza:
23%

21 évesen érettségizik? Eddig mi a szart csinált?! Vakarta?

Szánalmas...

2017. aug. 14. 13:32
 7/23 anonim ***** válasza:
22%
Én is kiraknám az élősködő gyerekemet, normális esetben legkésőbb 20 éves korban szokás érettségizni - és ekkor már évvesztes a gyerek és ötéves gimibe járt.
2017. aug. 14. 13:33
 8/23 anonim ***** válasza:
98%
#6-os! Mi van akkor,ha eddig szakmát csinált és utána ment érettségire? Emberek gondolkozzatok már!!!
2017. aug. 14. 14:01
 9/23 anonim ***** válasza:
15%

8-as ilyen nincs. :D

Én is szakközépbe jártam, nyolcadik után!, és AZ érettségi+szakmával zárul NEM 21 évesen.

2017. aug. 14. 14:03
 10/23 anonim ***** válasza:
92%

#9-es!

Volt olyan osztálytársam aki 24 évesen fejezte be a sulit!

4év szakma + 4év érettségi!

2017. aug. 14. 14:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!