Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Én mégis mit tudok segíteni a...

Én mégis mit tudok segíteni a páromon? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
Van egy barátom, 21 éves fiú. Én egy 18 éves lány vagyok. A barátom elég nehéz helyzetben van: az anyja pszichiátriai eset, súlyosan idegbajos. Tegnap kitalálta, hogy kirakja a páromat hazulról (sajnos megteheti, most nem mennék bele, miért). A családja többi tagja sem tud segíteni, és az én családom sem, maximum én tudnám őt kis pénzzel támogatni. Tehát gyakorlatilag nem tud hova menni. Ő most teszi le májusban az érettségit, esetleg kollégiumban lehetne még elhelyezni. Én megyek nagyon messzire egyetemi kollégiumba most szeptemberben. Ő elmegy most dolgozni nagyon sokat, legalábbis ez a terv. Mit tehetnék én? Mit segíthetnék? Kétségbe vagyok nagyon esve. Amúgy Budapesten lakik.

2017. aug. 14. 11:50
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%

Még annyit, aztán csendben maradok. Most nézem jobban, ezek a címek és alapítványok is elvileg hajléktalanszállók.:(

Kérdező! A srácnak kell erősnek és kitartónak lennie, dolgozni keményen és kikeveredik ebből a helyzetből. Nem könnyű, belátom.

2017. aug. 14. 15:02
 22/23 anonim ***** válasza:
100%
Kollégium lesz a megoldás Májusig. Utána esetleg normál emberként egyetemi kollégiumban. Nálunk talán adnak ki így is férőhelyet. Hát messze van meg nem olcsó de legalább van. Ha akar továbbtanulni akkor jobb a helyzet. Diákhitel az opció ilyenkor? Mert akkor az picit megtámogathatja szállásügyben és már "csak" munka kell. Ha kertesházban laktok akkor egy faházat is össze lehet tákolni, ha van hozzá szaktudás, habár nem olcsó, főleg nem "készen" boltból. Akkor inkább albérlet.
2017. aug. 14. 23:05
 23/23 anonim ***** válasza:
67%
De még mindig nem tudjuk,mit dolgozik?
2017. aug. 15. 07:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!