A párom (katolikus:áldozott), én katolikus vagyok de nem áldoztam (nem vagyunk házasok). a keresztmami ö református és nem konfirmált, a keresztapa katolikus és nem áldozott (ök házasok). ienkor van esély h mégis ök legyenek a keresztszülők?
Már hogy jön ide az hogy ő nem konfirmált????
Már miért ne lenne esély? De ha ennyire érdekel ez a vallási téma miért nem kérdezed meg a papodat?
Ha katolikus vagy, elmész a legközelebbi templomba és a gyereked jövőjéről nem itt teszel fel kérdést legközelebb.
"ienkor" = ilyenkor
tényleg ilyen gyerek írással akarsz házasodni?
Tényleg papot érdemes kérdezned. Már ha ennyire érdekel ez téma és ennyire vallásos vagy
De cukrot ne adj a gyereknek! :P
LOL
Én semmit nem csináltam a fentiek közül, csak kicsi koromban megkereszteltek. A barátommal vagyunk keresztszülők, semmit nem kellet tenni, csak némi pénzt adni a papnak. Én egy Forintot sem adtam volna a korrupt társaságnak, de a nagyszülők ragaszkodtak hozzá.
"ienkor"???
Biztos, hogy ilyen írással egyáltalán való neked gyerek? Mire fogod tanítani?
Áldozzál te is.
Egy kecske mondjuk jó lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!