Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Van itt valaki, aki gyűlöli...

Van itt valaki, aki gyűlöli az egyik szülőjét?

Figyelt kérdés

Amióta az eszemet tudom, azóta gondom van az apámmal. Az elmúlt években ahogy idősebb lett, egyre elviselhetetlenebbé vált. (Nem csak számomra, a család többi tagja is így gondolja..)

Akármilyen bunkóságot tett, akármit mondott, mindig bennem volt, hogy attól még az apám, és szeretnem kell. Nemrég viszont mondott valamit, amivel szó szerint úgy érzem, hogy elvágta ezt az érzést bennem. Azóta úgy érzem, hogy végképp megutáltam, és bármit tesz, ez nem változik. Jelenleg ha bármit mond, csak a rosszat hallom, nincs mögötte a gondolat, hogy mégiscsak az apám, ne vedd magadra... De igen, magamra veszem. Rossz ember. Fáj leírni, de sajnos ez van.

Csak az a gondom, hogy mióta így érzek, nagyon feszült vagyok, alig tudok aludni is. Sajnos itthon élek még, mert nagyon magas albérletárak vannak.. Senkinek nem is beszéltem erről, mert hát milyen ember az, aki tiszta szívéből gyűlöli az apját, de tényleg nagyon besokalltam ennyi év, ennyi bántás után.

2019. jún. 28. 18:21
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Én mindkét szülőt.

Apám egy pszichopata, nárcisztikus ember volt. Szerette az állatokat kínozni, macskák szemét kilőni...a kutyáinkat megverni, volt amelyiket halálra verte.

Velünk is aggresszív volt.

Elváltak a szüleim, 6 éves korom után nem is beszéltem vele. Utolsó emlékem, hogy azért vert meg, és tagadott ki mert szemüveges lettem.

Anyám csak a saját érdekeit nézi, hogyan jön ő ki a legjobban a helyzetből.

Unodító, manipulatív r1banc. Legszarabb gyerekkorom volt miatta. Semmim se volt. A továbbtanulásról is mindig le akart beszélni, pedig államilag támogatottra mentem és dolgoztam mellette. Magamat tartottam el.

Csak kizsákmányolási lehetőségként tekint rám, fizessem neki a házán a felújításokat, vigyem ide-oda ingyen, vegyek neki cuccokat. Előadja a míílyszegíínysíget, mikor 1,5m-t félre rakott amíg engem lehúzott.

Hitelbe taszított, elbaxta egy ház vásárlásomat amin szintén bebuktam nem keveset.

Szerencsére már elköltöztem másik városba és nem kell többet látnom a tetű fejét.

2019. júl. 1. 14:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!