Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők, akiknek a gyermeke...

Szülők, akiknek a gyermeke rajong ez bizonyos énekesért/együttesért! Ti hogyan viszonyultok az előadóhoz, hány éves a fiatok/lányotok? (TÖBBI LENT! )

Figyelt kérdés

Az előadó nevét is elárulhatjátok:D

Mióta, mennyire van oda érte/értük a gyerek? Mit tesztek érte (pl. koncertre elengeded a gyermeket, esetleg merchet vásárolsz neki mondjuk születésnapjára)?

2019. jún. 26. 19:04
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
100%

én Ariana Grande fan vagyok, Anya mindig vesz nekem Arianas polókat, pulcsikat, és megígérte, hogy jövőre koncertre is elmegyünk közösen.

15/L

2019. júl. 29. 20:38
 32/37 anonim ***** válasza:
100%

"Jó ég, kik ezek a sosem hallott akármik? Milyen szerencse, hogy nekem a tényleg jó zenék jutottak. Igaz, 40 éves vagyok, és nem elvakult rajongó, csak szeretem a zenét. Pár példa: Beatles, Bee gees, Abba, Phil Collins, Roxette, Queen."

Ne boomerkedj légyszi, neked se tetszett volna, ha a Frank Sinatra-rajongók leszólják a Beatlest, hogy "kik ezek". Én 39 vagyok, és szeretem az általad felsoroltakat is, de szeretem Arianát, Billie Eilish-t és több más mai énekest is, nem zárja ki egymást a kettő.

2020. máj. 3. 21:06
 33/37 anonim ***** válasza:
36%

szeretem Arianát, Billie Eilish-t és több más mai énekest is

Ezek meg kik? Amúgy örülök, hogy nem ismerem őket. Nekem nagyon jó a sok régi vagy kevésbé régi együttes, énekes, magyar és külföldi egyaránt. Szerencsére van belőlük bőven.

2020. máj. 12. 12:36
 34/37 anonim ***** válasza:
12%

Ne boomerkedj légyszi

Ez mi a fenét jelent? Nem lehetne a magyaroknak végre rendesen, magyarul írni?

2020. máj. 12. 12:37
 35/37 anonim ***** válasza:
100%

Ariana Grande és Billie Eilish két énekesnő neve, a többiben az a remek, Google nevű találmány segít. A "boomer" olyan idősebb személy, aki leszólja a fiatalokat, eredetileg kb. a ratkós megfelelője, de most már így terjedt el. Nincs azzal baj, ha utálsz egy énekest (bár kicsit fura úgy utálni, hogy nem is ismered), de ezt a "bezzeg régen jobb volt minden" szöveget te is utáltad fiatalon.

(öreg leszek, de boomer soha)

2020. máj. 12. 22:42
 36/37 anonim ***** válasza:
100%

Vajon van-e a bommer szó tökéletes ellentétére is szó? Én 48 évesen deephouse-t, hightech minimal technot, psychedelic trance-t hallgatok, néhány jóval fiatalabb, de retrórajongó ismerősöm legnagyobb megrökönyödésére.

Viszont: én sosem szólom meg a fiatalok ízlését, mentalitását stb, csak mert idősebb vagyok.

2020. máj. 13. 05:49
 37/37 anonim ***** válasza:
50%

Nincs azzal baj, ha utálsz egy énekest (bár kicsit fura úgy utálni, hogy nem is ismered), de ezt a "bezzeg régen jobb volt minden" szöveget te is utáltad fiatalon.

Képzeljék, nem utáltam, mert - lehet, hogy ez meglepő - sose mondogatta, hangoztatta senki. Se családban, se máshol. Érdekes, mi? Úgyhogy ezzel melléfogtak.

Megismerni meg nem akarom ezeket, bőven elég, ami régebbről van (és onnan se szeretek mindent).

Mi az a ratkós? A Ratkó-korszak szülöttei, az 50-es években? Mert ha igen, ebben is tévedtek, mert jóval fiatalabb vagyok.

2020. máj. 16. 19:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!