Szülők, akiknek a gyermeke rajong ez bizonyos énekesért/együttesért! Ti hogyan viszonyultok az előadóhoz, hány éves a fiatok/lányotok? (TÖBBI LENT! )
Az előadó nevét is elárulhatjátok:D
Mióta, mennyire van oda érte/értük a gyerek? Mit tesztek érte (pl. koncertre elengeded a gyermeket, esetleg merchet vásárolsz neki mondjuk születésnapjára)?
A fele lemaradt
(Lásd 17)
Ez pedig a nagyobb probléma. Ha szeretsz egy számot, az egy dolog, de ha egy zenész rajongója vagy, az egy sokkal mélyebb dolog. Ott magával a lényével, az emberrel, az elveivel tudsz azonosulni. Persze nem kell mély lélektani elemzésekbe bonyolódni, de úgy gondolom ez tény. Én például szeretem a Kör c számot, de az UFOs baromságokra nem vagyok kíváncsi :)
A fiam 17, én pedig 46
Én nem pont egy ilyen, hogy is mondjam... elismert meg ismert énekesért voltam oda, hanem egy korombeli 13 éves lányért, akit még egy ilyen gyerek tehetségkutatóban fedeztek fel. Egyszerűen oda voltam a hangjáért is meg érte is. :D
F
Nálunk mindketten a rock fele húzódnak, a Volt fesztiválra tegnap együtt is mentünk a Slipknot miatt, bár ők időközben beverekedték magukat a tömegbe.
Veszek neki merchet ha ezt szeretne de csak alkalmakkor (szülinap és hasonló)
Illetve elég nagyok már szerintem ahoz hogy elengedhessem őket koncertre is, bár a nagyobbnak már nem én mondom meg a 19 évével :D
Nagyon imádták a Slipknotot mind a ketten kisebb koruk óta (gondolom az apjuk hatása), fiatalabb korukban mindennek annak kellett lenni. Tolltartó,füzet,táska,póló,cipő, amit el lehet képzelni, aztán 2015-ben koppantam, mert jegyet kapott a nagy , de értelemszerűen nem a backstages jegyet, bár gondolom minden vágya az lett volna :D
A rajongásuk most is töretlen évek múltán, szóval igen. És már nagyon engedély se kell, hogy mehessenek
Bocsi, hogy 'gyerekként' válaszolok.
Anyukám sose engedett egyedül koncertre, viszont mindig jött velem. Most már bőven elmúltam 18 éves, de néha még mindig együtt megyünk. Hogy miért? Mert ő is szereti a metált. Utoljára az Avataron voltunk.
És igen, kaptam merch cuccokat.
Nekem is van mindig egy előadó akiért oda vagyok. Nekem pl. anyám a születésnapi tortámra egyik énekest tette rá, de csak mert megkértem rá. Akkor volt olyan, hogy elvittek dedikálásra, azt is csak azért mert éppen arra volt útjuk.
Maguktól soha nem tettek semmit. Úgy vannak vele, hogy az én dolgom. Mercheket is magamnak vettem.
Mondjuk én örülnék annak, ha kapnék jegyet koncertre, vagy egy merchet. Esetleg poszterek, előhivatott képek, nyakláncok, karkötők, párnák mind szép ajándékok ilyen téren. Mondom én sose kaptam, de jól esne és szerintem mindenki örülne neki.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!