Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők, akiknek a gyermeke...

Szülők, akiknek a gyermeke rajong ez bizonyos énekesért/együttesért! Ti hogyan viszonyultok az előadóhoz, hány éves a fiatok/lányotok? (TÖBBI LENT! )

Figyelt kérdés

Az előadó nevét is elárulhatjátok:D

Mióta, mennyire van oda érte/értük a gyerek? Mit tesztek érte (pl. koncertre elengeded a gyermeket, esetleg merchet vásárolsz neki mondjuk születésnapjára)?

2019. jún. 26. 19:04
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
89%
Az én lányom 15-17 éves koràban NAGGYON oda-vissza volt a Pussycat Dolls-ért. Engem egy idő után nagyon idegesített mert naponta legalább 4-5 órát üvöltött a nyávogós zenéjük😧 Nem nagyon volt alkalmam venni neki szülinapjára, mert magától kiszagolta a Pussycat Dolls-os cuccokat és rögtön meg kellett neki venni vagy nonstop vinnyogot. De csinált is magának mercheket,pl.fillctollal összefirkálta a pólóit, és egyszer a bugyijára írta fel csillogó zselés tollal hogy "pussycat dolls",aztán letámadott mert kimostam...Kemény időszak volt, de szerencsére kinőtte. Most 30 éves és "tünetmentes". Báár az elég érdekes hogy az 1 éves kislányát Nikolnak hívják...
2019. jún. 26. 21:09
 12/37 anonim válasza:
96%
Én Tankcsapda rajongó vagyok, és a szüleim elengednek a koncertekre és Tankcsapdás pólókat is kapok!
2019. jún. 26. 21:33
 13/37 anonim ***** válasza:
98%

A fiaim 16, 13, 9 és 5 évesek, mindegyikük Tankcsapda rajongó. Minden nyáron van tőlünk 20 kilométerre egy koncert, oda mindig elmegyünk, pár évente van a mi városunkban is, tavaly volt, oda is elmentünk.

Az összes album megvan, a könyvek is, mindegyik fiúnak van több ruhadarabja is ami Tankcsapdás.

Persze mi is imádjuk ezt a zenét.

2019. jún. 26. 21:41
 14/37 anonim ***** válasza:
96%
Én 12 évesen Marilyn Mansonért rajongtam, de Linkin Parkot és a Tankcsapdát is nagyon szerettem, plusz mindent ami rock. Katolikus suliba jártam, egy tesztben is Mansont írtam példaképemnek, 8.-ban Tankcsapdás pólóban mentem suliba, Manson zenekarának a képe bent volt a tolltartómban, farsangon ha kimentek a tanárok, volt aki belükte a Rózsaszín Pittbullt. Koncertre gimis koromtól jártam. Anyutól egyszer szülinapomra a Tankcsapda épp akkor megjelent maxi kazettáját kaptam karácsonyra, a Szextárgyat, Manson poszter volt a szobámban, a ceruzáimra meg a könyveimre zenekaros motívumokat rajzoltam, semmiben nem tiltottak vagy korlátoztak inkább támogattak. Egyedül a South Park volt kicsit sok anyunak, de hamar rámhagyta azt is. Ma már ő is nézi a Family Guy-al együtt. Elég liberális család vagyunk, nálunk sosem volt ilyen hogy nem nézheted, nem hallgathatod, stb. Ovis koromban mamámékkal néztük az X-aktákat oviban meg eljátszottuk utána :)
2019. jún. 26. 22:33
 15/37 anonim válasza:
73%

én kpoper vagyok, de anyukám utálja, így legtöbbször félek neki megmutatni a dolgokat, amiket rendelek vagy kapok a barátaimtól...

volt már arra is példa, hogy elrejtette magának a kitűzőimet, hogy "hátha leszokok róla", mintha ez valami addikció vagy betegség lenne, amiből ki kell gyógyulni... koncertről nem is álmodhatok, úgy kell könyörögnöm pár kpopos merchért is (pl. matrica vagy akármi más, pár filléres dolog aliról, nem is aranyárban vannak az ilyenek). meg egyszer "véletlenül" eltörte az egyik bögrémet, amit karácsonyra kaptam, napokig zokogtam miatta, nagyon elkeserített.

emiatt festeni se festhetem a hajamat, mert rögtön kapom azokat a beszólásokat, hogy "megint azoktól a kínaiaktól láttad? azok mind melegek", meg "akik festik a hajukat, azok lelki betegek"... a stílusom is fikázva van, mert utánzom az idolokat öltözködésben (ezzel szerintem kicsit mindenki így van, szeretünk olyan cuccokat hordani, amiket a kedvenceink), mert anyám szerint "úgy nézek ki, mint egy leszbikus".

persze az, hogy a két másik nővérem Shawn Mendest meg Ariana Grandét hallgat, azzal semmi baj, mert azok "nem néznek ki úgy, mint a kislányok"... (itt most nem az Ariana-és Shawn-fanokat ócsárolom, mert semmi bajom velük/veletek)

ja, nehéz az élet... de már csak 2 év és pattanhatok hazulról.

2019. jún. 26. 23:06
 16/37 anonim válasza:
67%

előző vagyok

bandák:

NCT 127, Block B, iKON, BTS, Monsta X, B.A.P

2019. jún. 26. 23:07
 17/37 anonim ***** válasza:
2%
Jó ég, kik ezek a sosem hallott akármik? Milyen szerencse, hogy nekem a tényleg jó zenék jutottak. Igaz, 40 éves vagyok, és nem elvakult rajongó, csak szeretem a zenét. Pár példa: Beatles, Bee gees, Abba, Phil Collins, Roxette, Queen. Magyarok közül Illés, Zorán, Presser Gábor, Kovács Kati, Neoton, Cserháti Zsuzsa és sorolhatnám. Csak a rapet, metált utálom.
2019. jún. 26. 23:51
 18/37 anonim ***** válasza:
98%
Utolsó, csak az lehet jó zene amit te hallgatsz? Meg attól, mert nem hallottál róla, még nem biztos, hogy rosszak. Kicsit nyitni kéne.
2019. jún. 27. 00:37
 19/37 anonim ***** válasza:
97%
Ja, és hogy a kérdésre is válaszoljak.. Van egy pár bandás pólóm, illetve július végén megyek Arch Enemy koncertre.
2019. jún. 27. 00:39
 20/37 anonim ***** válasza:
96%

Az én fiam Skillet rajongó. Ígyhát Skillet pólók, párnák, poszterek, idézetek mindenütt :) tavaly elengedtem a barátaival a Voltra, ahol el is mentek a koncertjükre.

Nem vagyok egy nagy rocker, de őket még az értelmes kategóriába sorolom, van mondanivalója, értelmes szövegűek a zenék a fiam pedig tud azonosulni vele. Örülök neki hogy ennyire tud lelkesedni valamiért és normális példaképei vannak (nem bűnözők vagy ilyesmi)

Szóval elviselem, nem szólok be rá de neki is tekintettel kell lennie rám. Nem 0-24ben bömböltetni.

Szerintem nem sűrű hogy a gyerek és a szülő együtt lelkesedik egy előadóművész iránt. Ha a szülő nem preferálja, rendszerint mégcsak megérteni, elfogadni se próbálja

2019. jún. 27. 01:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!