Megengednéd a 13 éves fiadnak hogy egy 15 éves lánnyal és egy 13 éves fiúval elmenjenek bulizni?
A fiam el szeretne menni egy buliba amit kb. 20 km.-re van tőlünk. Alkoholt nem adnak ki nekik,az fix.
Viszont a lány cigizik,és hát fiatalság bolondság,fiam a szabadságérzete miatt szerintem kipróbálná.
Szerintetek? 40/N
"Alkoholt nem adnak ki nekik,az fix."
Azért erre ne vegyél mérget. Unokahúgom mesélte, hogy osztálytársai (14 évesek) rendszeresen buliznak itt a városban az egyik szórakozóhelyen, 14 évesen is van, aki tökrészeg. A 18 felettiek kikérik nekik a piát.
Mi 13-14 évesen az osztállyal buliztunk szülői felügyelet nélkül.Voltak akik idősebbekkel is.Te tudod milyen hely milyen társaság.
35 N
"Pia ezért van,ha valaki elmult 18 tudjon inni."
De naiv vagy kérdező. Értsd meg, hogy a szórakozóhelyeknek óriási bevétele van az alkohol eladásából. Megéri kiadni nekik bárkinek, nem fogják megnézni, hogy ki múlt el 18.
Inkább benyelnek pár havonta egy büntetést, mint hogy ne szolgáljanak ki mindenkit.
Ne legyél ennyire naiv.
De egyébként szerinted, ha a fiad 15 éves barátnője cigizik, pedig azt sem vehetne 18 alatt, akkor a piát nem oldják meg okosban?
Ha tegyük fel személyit kérnek a buliban (nem fognak), akkor majd megveszi nekik valaki más. Vagy valahonnan leakasztanak egy hamis személyit. Hidd el, megoldjàk ha akarják.
Nyílván ez azt jelenti, hogy bulin kívül is cigizhet meg ihat. De én biztos nem engedném el 13 évesen, főleg ilyen messzi buliba. Hogy menne haza az éjszaka közepén? A legtöbb városban 10-11ig van busz közlekedés.
67# vagyok, bocsi, de nagyon nevetek.😂 A cigit sem adhatnàk ki, mégis cigizik a kislány is.
"Alkoholt nem adnak ki nekik,az fix."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!