Megengednéd anyaként, hogy a 16 éves lányod a barátaival elmenjen a pannónia fesztiválra?
nagyon el szeretne menni, de a hétvégén rokonok jönnek, és ciki lenne előttük, ha tudnák, hogy el lett engedve fesztiválozni.. lesz még sok ilyen fesztivál
szerintetek el kellene engedni, vagy inkább ne?
Elég fura.. te nem azért aggódsz, hogy valami baj történik vele, hanem hogy ciki a rokonok előtt.. hm.. én inkább azért nem engedném, mert félteném, nem a rokonok miatt... de te tudod..
20/L
én elengedném, de nem attól függene hogy a rokonság mit gondol, hanem hogy mennyire felelősségteljes a gyerek.
de ez a ti rokonságotok. te ismered mennyire vennék magukra.. (nálunk pl nem lenne gáz) nem igazán értem ebben ismeretlenek hogy adhatnának tanácsot?!
Attól félnék, hogy az ilyen ítélkező, a te nevelésedbe beleszóló rokonok rossz hatással lehetnek a gyermek fejlődésére.
Én elküldeném valami fesztiválra, hogy ne tudjanak ártani neki, és hogy szerezzen élményeket mielőtt felnő és már ciki lesz löttyedt fenékkel fesztiválon rázni és a főnök amúgy se engedné el szabira, meg majd akkor mit szólnak a rokonok, hogy felnőtt fejjel fesztiválra menne. Szégyen.
Egy kicsit csapongtam... bocsánat. Szerintem engedd el. 😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!