Mit tegyek hogy elmenjenek a zombi simek a telkemről?
Kerítsd körbe a kertedet és a kapura kattintva add meg, hogy csak a háztartás tagjai léphetnek be. Így a zombik nem tudnak bemenni. :)
Elvileg am a legújabb frissítéssel (1.39) orvosolták a zombi-invázió problémát.
Sziasztok! Én is csak annyit tudok mondani, hogy frissítsd a játékot!
Mit tegyek, hogy működjön a Természetfeletti erők?
Sims 3mat felrakom aztán a Természetfeletti erőket és ezt írja amikor elindítom: Hiba lépett fel az alkalmazás indítása közben. Bővebb információt a Naplóban találsz.
Szia!
Azt ízért írja ki, mert előzőleg rosszul lett eltávolítva valamelyik sims 3-as kiegészítő(vagy maga az alap).
Kövesd PONTOSAN az alábbi linken leírtakat, és minden rendben lesz :)
http://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__jatekok__3412669-m..
Szia! Ez ellen nem igazán tudsz mit tenni, zárd be az ajtókat, és várd meg a reggelt. én is mindig ezt teszem, volt, amikor direkt kimentem, és zombitámadás opciót ki is hozta a simemnél, de ha gyorsan cselekedsz, nem történik semmi:)
vagy ha nagyon zavar, de ez nagyon macerás, amikor kijön egy zombi, kerítsd el kerítéssel, és nem tud kijönni:)
Az nem jó megoldás, ha a házat keríted el, mert lehet, hogy pont ott jön ki, ahol van egy kis fű.
A növényeket meg szintén kerítsd el, és akkor nem fogják tudni megenni! Ennyi az egész :)
De én úgy játszom ilyenkor, hogy bezárok mindent, elkerítem a termesztett dolgaimat, és bent csinál ezt-azt a simem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!