Mit mondtál volna annak a klímaszerelőnek, aki kijelenti a macskák és elötted, hogy a macska egyvalamire jó, mégpedig a kandallóba tüzelőnek? Ráadásul dirket nyitva hagyja az ajtót, hogy elmenjenek az állataid?
igazából amúgy sem mennének el, mert nem hülyék... csak nem akarom hogy elüssék őket, de ez kiverte nálam a biztosítékot :S
(direkt hagyta nyitva az ajtót, mivel 3x meglett mondva hogy csukja be, a cicák miatt)
Nálunk a tv szerelő hagyta így nyitva az ajtót többször, ahogy ki-be mászkàlt. Egyszer szóltam neki, egyszer rászóltam a kíváncsi macskára, aki arra sasolt, majd odamentem és ráfordítottam a zàrat (akkor is, ha még ment ki). Távozásnál ugyanúgy nyitotta volna, szóltam, hogy zàrva, mert a cicák miatt kell, várjon kiengedem.
Szerelővel kár többet foglalkozni, nem az élettársad, hogy számitson a véleménye.
Én villanyszerelőt rúgtam ki páros lábbal, mert lerúgta a halálosan szelíd,öreg kutyámat a lépcsőm, amikor azt hitte, hogy nem látom.
Pedig nagy munka volt, egy többszintes ház átvezetékezése és csak félig volt meg vele.
10 napig nem volt villanyom, a teli fagyasztóhoz a szomszédból hosszabbítón hoztuk az áramot, de nem érdekelt.
Az ilyen takarodjon a közelemből!
Én vagyok a legnagyobb macskabarát a világon, 2 macskám is van, a lehető legjobb tápokat kapják, stb.
Imádom Őket tényleg...
De szerintem az alapvető illemhez tartozik, hogy amíg a szerelő végzi a dolgát, addig elzárom Őket.
Most komolyan, nagyon zavarhatják a munkában, bajuk is eshet, simán véletlenül is... Illetve mi van, ha az illető pont allergiás rájuk?
Sajnos ez két esetben viszont tényleg problémás lehet.
1) Ha csak egy szerelő van a faluban
2) Ha a szerelni való működése létfontosságú
3) Illetve, lehet egy időtényező is (most kell mert melegem van)
Ha jön hozzám a szerelő/festő stb, akkor elzárom a macskáimat, hogy ne zavarják a munkában, ne essen át rajtuk stb.
Az enyémek is bentiek, sosem jártak kint. Amikor a kertben dolgoztak, akkor is bezártam őket, mert sokat járkáltak ki-be.
Nem várom el, hogy munka közben figyeljenek arra, hogy ne tapossák el őket.
Ugyanez vonatkozik a nagytestű kutyámra, akit ilyenkor a hátsó kertbe zàrok, mert nem mindenki szereti a kutyákat.
Viszont ha lenyomna egy ilyen szöveget a szerelő, akkor megmutatnám neki merre van az ajtó pár kedves mondat kíséretében.
Aztán gratulálnék a cégnek is, aki alkalmazza.
Nekem nem azzal van a bajom, ha valaki nem szeret valamilyen állatot, csak senki nem kíváncsi a bunkó megnyilvánulásaira, pláne ha az ügyfélből él.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!