Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit csináljak ha idegbeteg az...

Blink# kérdése:

Mit csináljak ha idegbeteg az anyám és iszik is?

Figyelt kérdés
Egyedül vagyok itthon vele és még legalább 6 évig itt Kell laknom, bentlakásos sulit me irjátok sétálni is ugykönyörögtem hogy mehessek
2019. jún. 23. 18:22
 1/9 anonim ***** válasza:
30%
Írd le egy naplóba hogy anyád egy alkoholista idegbeteg, amit aztán elrejthetsz előle.
2019. jún. 23. 18:22
 2/9 anonim ***** válasza:
16%
Menj be az iskolaorvoshoz és kérd magad àllamigondozásba. Tessék egy kézenfekvő,számodra is elérhető,azonnali hathatós, ingyenes megoldás. Na ugye, hogy ilynekor már nem olyan nagy a szád kis gyökér.
2019. jún. 23. 18:36
 3/9 anonim ***** válasza:
Egy normális válasz . Iskolában a tanártól is kérhetsz tanácsot vagy védőnőtől ha benn van , nem feltétlenül az lesz az első lépésük hogy elvegyenek a szüleidtől , de ha hazudsz és így nyomod fel a szüleidet akkor te szívod meg . De akár a gyermek jóléti szolgálatot is felkeresheted .
2019. jún. 23. 18:42
 4/9 anonim ***** válasza:
73%

Kedves A. Le foglak tiltani a netről. Azt hiszed, nem látom, hogy ide írogatsz? Költözz apádhoz, ha ott jobb.

Ölel, csókol: anyád.

2019. jún. 23. 18:48
 5/9 anonim válasza:
23%
Mivel mindenki azt a választ adja hogy valami külső segítséget kérj, én megprobálkozom azt tanácsolni hogy először a csaladon belül kérj segítséget(persze ha tudsz) valamint a helyzet súlyosságától függően egy alapos beszélgetés is jól jöhet anyukáddal, mivel valószínűléeg belső ,lelki problémák miatt iszik, és ezen amíg még nem késő, a saját gyereke támogatása segíthet, probáld meg:)
2019. jún. 23. 18:50
 6/9 anonim ***** válasza:
7%
Nyugi, annak, aki olyan priviket írogat, mint ő, nem igazán kell segítésg, csak két nagy maflás.
2019. jún. 23. 19:29
 7/9 A kérdező kommentje:
Már tudom mit teszek nem Kell több válasz
2019. jún. 23. 19:43
 8/9 anonim ***** válasza:
Te vagy az kislányom? Na most háromig számolok meghúzom a borosüveget, átmegyek a szobádba idegbetegeskedek egy kicsit aztán jelentem a profilod!
2019. jún. 24. 06:55
 9/9 anonim ***** válasza:
:"D hát ez nagy.
2019. jún. 24. 10:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!