Segitseg! Anyam idegbeteg egesz nap ordibal!?
Figyelt kérdés
Létszi mondjatok meg mit tegyek efyszeruen nm birom mar az egesz eletet!Anyam kiborit kulombsegetart a tesom esckoztem ugy vagyok hogy neha napokig nm kapok kajat hetekig vagyok ugy hogy vagy tejbegrizet vagy sultkrumlit vagy csak sima kiflit eszek egyhetig meg egessegugyileg is magamnak kell vasarolnom pl.betetet mert egy darabot nm ad s ha kerek tole penzt a gyermekpenzembol kell torlesszem az adossagomat s uj ruhakat is magamnak kell vennem mert o ha vesz is vissza kell adjam csak a gyermekpenzem az a80-lej amit minden honapba kapok s van hogy efy cipot veszek s mar60-lejt oda kell adjam !!!!!Andjatok tanacsokat mert mar nm birom s mar vagdosassal is probalkoztam de az osztajtarsaim eszrevettek s akartak szolni az igazgatononek de kitalaltam hogy a kertre akadtam fel2016. febr. 27. 17:25
1/3 anonim válasza:
Mit jelent az, hogy vagdosással próbálkoztam? Mi az a gyermekpénz? Ha nem kapsz enni esetleg vernek, akkor fordulj a tanáraidhoz vagy a gyámügyhöz, de szerintem előbb a tanárokhoz, ők majd segítenek.
2/3 anonim válasza:
kérj segítséget nagyszüleidtől, vagy tanáraidtól, egy felnőttől, akiben megbízol.
A vagdosás zsákutca, magadnak ártasz vele, de Anyukád ettől nem biztos h figyelni fog rád.
Nézd, ha már megszülettél és eddig eljutottál, mutasd meg a világnak, hogy ügyes és erős vagy!
és ami bátoríthat...anyád elfeledkezhet rólad, de az Isten nem véletlen teremtett Téged és segíteni fog! <3
Tanulj meg varrni, használt ruhákat egyedivé tenni stb és amíg nem vagy a magad ura, addig így is spórolni.
3/3 anonim válasza:
Fú. Hát akkor ne add oda a pénzt neki. Találj ki valamit, mittudomén, nem kaptad meg, vagy ilyesmi. Biztos valami nagy gond van a háttérben.
Osztályfőnöködtől tudsz segítséget kérni? Továbbtanulás esetén mehetsz kollégiumba? Akár ide Magyarországra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!