Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit csináljak hogy támogassana...

Mit csináljak hogy támogassanak anyagilag?

Figyelt kérdés

Ma nagyon dühös voltam, panellakásban éltem mindig is a szüleimmel, utoljára 10 évesen kaptam ágyat most 25 vagyok, és kidobtam ma. Pnészes volt, ágypoloska , és stb.

Nem bírtam már rajta feküdni. Most ágy nélkül vagyok, nem tudom hogy fogok éjszaka aludni, de szüleim nem jól állnak anyagilag soha nem álltak jól, és nincs egy bútorom se. Egy szék van egy iróasztal és kis szekrény és ennyi, .

25 éves srác vagyok, munkát már nem kapok , soha nem vesznek fel, vannak ilyen alkalmai munkáim, de az szinte semennyire nem elég.

Egyetemen sem tudok tanulni mert nincs rá pénz igy halasztanom kell már 1 éve.

Most legyek öngyilkos, ? Amiért nincs munkám, nem akalmaznak, szüleim nem támogatnak és nincs kiút ebből az egész sz..ból, aztán most aludhatok a földön.

25/f

2019. jún. 23. 16:25
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%

#5 osztom :"D...

Nos kérdező ez nem a világ vége az húgommal mindig közös szobánk volt és kaptunk egy elég kicsi ágyat egy íróasztalt és egy szekrényt. Hol egyikünk aludt az ágyon a másikunk meg a padlón. Nos ez volt 5 éven át 12 éves koromtól mikor elköltöztünk. Mégsem rinyáltam senkinek elfogadtam, hogy ez van és kész. 16 évesen már diákmunkára jártam egész nyáron :D. Azóta már van munkám és családom.

2019. jún. 23. 17:05
 12/30 anonim ***** válasza:
100%
Alszol a földön, ha már ennyi eszed volt, hogy kidobtad... Magadra vess.
2019. jún. 23. 17:06
 13/30 anonim ***** válasza:
100%
Jesszus, harminc fele ballagsz, de elvárod hogy anyádék tartsanak el? Ne már... Gyári meló mindig van. Ha gyárba nem mész melózni, akkor nem is akarsz dolgozni. Ne támogatást akarj, húzz el végre dolgozni ahogy a normális emberek szokták. .
2019. jún. 23. 17:07
 14/30 anonim ***** válasza:
100%

Elfelejtettem hozzátenni, hogy 27 vagyok.

Szedd össze magad!

2019. jún. 23. 17:07
 15/30 anonim ***** válasza:
100%

Ez melyik város?? 😃😃

Legrosszabb esetben is elmész gyárba minimálbérért, ne mondd már... ne legyél ennyire tehetetlen!

Mehetsz akár munkaerőközvetítőhöz is. Pl pannonwork

Elmész éjszakásnak egy teszkóba, az napi 10 ezer forint...

2019. jún. 23. 17:10
 16/30 anonim ***** válasza:
100%
Nézelődj neten vannak olyan oldalak, ahol ingyen elvihető bútorok vannak.vagy hálózsák, vendégágy, napágy nincs otthon átmenetileg vagy valakitől kölcsön?
2019. jún. 23. 17:15
 17/30 anonim ***** válasza:
24%
Egyébként hülyeség, hogy könnyű munkát találni! Tescoba, gyárba sem vesznek fel korlátlan számban embereket. És nem csajágaröcsögén, hanem nagyobb városokban sem!
2019. jún. 23. 17:17
 18/30 anonim ***** válasza:
94%

Magyarországon MUNKAERŐHIÁNY VAN.

A Balatonon konkrétan nem találnak pincért. Semmilyet. Semennyi pénzért. Az miért nem jó?

Aki manapság nem tud munkát találni, az egyszerűen nem mond igazat.

Azzal ne gyere, hogy borsodi zsákfalu. Az összes nagyobb cég mindenféle letelepedési / albérleti támogatást is ad, csak menj oda dolgozni. Szóval gyk.hu helyett jobmonitor.hu. Ennyi.

2019. jún. 23. 17:26
 19/30 anonim ***** válasza:
100%
Menj szedj gyumolcsot, mas mezogazdasai munka, gyors etterem, ha akarnal tudnal dolgozni...
2019. jún. 23. 17:26
 20/30 anonim ***** válasza:
100%
Jó ötlet az ingyen elvihető bútor, csak hát a kérdezőnek annyi pénze sincs, hogy kifizessen egy fuvarost, mert ilyen mentalitással nem hinném, hogy vagy olyan barátja, aki segítene neki a szállításban.
2019. jún. 23. 17:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!