Mit csináljak hogy támogassanak anyagilag?
Ma nagyon dühös voltam, panellakásban éltem mindig is a szüleimmel, utoljára 10 évesen kaptam ágyat most 25 vagyok, és kidobtam ma. Pnészes volt, ágypoloska , és stb.
Nem bírtam már rajta feküdni. Most ágy nélkül vagyok, nem tudom hogy fogok éjszaka aludni, de szüleim nem jól állnak anyagilag soha nem álltak jól, és nincs egy bútorom se. Egy szék van egy iróasztal és kis szekrény és ennyi, .
25 éves srác vagyok, munkát már nem kapok , soha nem vesznek fel, vannak ilyen alkalmai munkáim, de az szinte semennyire nem elég.
Egyetemen sem tudok tanulni mert nincs rá pénz igy halasztanom kell már 1 éve.
Most legyek öngyilkos, ? Amiért nincs munkám, nem akalmaznak, szüleim nem támogatnak és nincs kiút ebből az egész sz..ból, aztán most aludhatok a földön.
25/f
#5 osztom :"D...
Nos kérdező ez nem a világ vége az húgommal mindig közös szobánk volt és kaptunk egy elég kicsi ágyat egy íróasztalt és egy szekrényt. Hol egyikünk aludt az ágyon a másikunk meg a padlón. Nos ez volt 5 éven át 12 éves koromtól mikor elköltöztünk. Mégsem rinyáltam senkinek elfogadtam, hogy ez van és kész. 16 évesen már diákmunkára jártam egész nyáron :D. Azóta már van munkám és családom.
Elfelejtettem hozzátenni, hogy 27 vagyok.
Szedd össze magad!
Ez melyik város?? 😃😃
Legrosszabb esetben is elmész gyárba minimálbérért, ne mondd már... ne legyél ennyire tehetetlen!
Mehetsz akár munkaerőközvetítőhöz is. Pl pannonwork
Elmész éjszakásnak egy teszkóba, az napi 10 ezer forint...
Magyarországon MUNKAERŐHIÁNY VAN.
A Balatonon konkrétan nem találnak pincért. Semmilyet. Semennyi pénzért. Az miért nem jó?
Aki manapság nem tud munkát találni, az egyszerűen nem mond igazat.
Azzal ne gyere, hogy borsodi zsákfalu. Az összes nagyobb cég mindenféle letelepedési / albérleti támogatást is ad, csak menj oda dolgozni. Szóval gyk.hu helyett jobmonitor.hu. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!